Redactia.ro
Home » Știri » Cine e martorul-cheie în asasinatul lui Adrian Kreiner. El a încercat să intermedieze vânzarea ceasurilor furate de la victimă

Cine e martorul-cheie în asasinatul lui Adrian Kreiner. El a încercat să intermedieze vânzarea ceasurilor furate de la victimă

GALERIE FOTO (3)

Se face lumină în cazul omului de afaceri din Sibiu care a fost ucis de trei hoți care au pătruns în casa sa. Un martor-cheie, cu antecedente penale, a fost adus astăzi pentru audieri, iar în această seară, polițiștii l-au dus pentru investigații pe teren. Potrivit informațiilor de la Observator, individul care ar fi încercat să faciliteze vânzarea ceasurilor furate de la milionar a dezvăluit polițiștilor detalii despre modul în care a avut loc atacul, într-un schimb pentru o posibilă pedeapsă mai ușoară. În plus, au fost găsite probe de ADN care îl leagă pe unul dintre suspecți de casa lui Adrian Kreiner.

Cine e martorul-cheie în asasinatul omului de afaceri Adrian Kreiner

Însoțit de polițiști, dar fără să fie imobilizat, ci cu mâinile în buzunare, martorul-cheie din ancheta privind moartea lui Adrian Kreiner a fost adus în apartamentul acestuia în seara precedentă. Potrivit informațiilor de la Observator, anchetatorii au făcut percheziții meticuloase în fiecare colț al locuinței unde se presupune că bărbatul în vârstă de 37 de ani ar fi găzduit doi dintre presupușii ucigași ai omului de afaceri din Sibiu.

Apartamentul în care locuia bărbatul bănuit că i-ar fi găzduit pe ucigaşi a fost atent percheziţionat de către poliţişti. Este situat în Dumbrăviţa, comuna limitrofă Timişoarei. Omul locuia aici de aproximativ 1 an şi nimic din comportamentul său nu a dat de bănuit.

Nici proprietarul apartamentului nu a observat nimic suspect la chiriașul său. Proprietarul a fost și el prezent întreaga seară în timpul perchezițiilor. „În ultima perioadă a fost mai stresat, în sensul că ne-a întârziat cu plata chiriei, dar chiar astăzi era ziua în care trebuia să elibereze apartamentul şi iată că surpriza a mai apărut. (…) Nicio secundă (n.r. dacă a dat de bănuit), părea un om foarte liniştit şi nu ne-am gândit că ar fi ceva în neregulă cu dânsul.

După o perioadă extinsă în care au prelevat amprente din apartament și au sigilat mai multe obiecte din locuință în saci, martorul-cheie în cazul crimei din Sibiu a părăsit locul împreună cu polițiștii pentru a fi supus unor noi interogatorii.

Voi să intermedieze vânzarea obiectelor furate

Persoana în cauză pare să fi încercat să faciliteze și vânzarea ceasurilor furate, evaluate la 200.000 de euro. Este foarte probabil ca acestea să fie destinate să fie introduse pe piața neagră din Vestul Europei, dacă anchetatorii nu reușesc să le identifice și să le recupereze.

De asemenea, investigația a dezvăluit o altă pistă importantă în casa milionarului, descoperită de către echipele de criminalistică.

Echipele de anchetă au descoperit probe de ADN care provin din confruntarea cu milionarul, ceea ce ar putea duce la identificarea unuia dintre suspecți într-un viitor apropiat.

Conform informațiilor furnizate de către sursele Observator, cei trei presupuși asasini sunt cetățeni români cu numeroase infracțiuni comise anterior în străinătate. Echipele de anchetă nu exclud posibilitatea ca acești criminali să fi reușit deja să părăsească țara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: