Redactia.ro
Home » Știri » Cine e medicul care îl tratează pe Trump de covid și ce legătură are cu România

Cine e medicul care îl tratează pe Trump de covid și ce legătură are cu România

Donald Trump infectat cu covid-19

După informația că Donald Trump, președintele Americii a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, staff-ul acestuia a început să comunice detalii despre starea de sănătate. Medicul Sean Conley, cel care se ocupa de președinte și prima doamna este veteran al marinei americane.

Vestea că Donald Trump are COVID a făcut înconjurul lumii foarte repede. Mai mult decât atât, și prima doamna, Melania Trump a fost infectată.
Sean Conley, doctorul care supervizează sănătatea cuplului prezidențial a fost ales pe sprânceană, la fel ca toți membrii cabinetului american de președinție.

Medicul a făcut parte din armata marina americană și prezintă încredere deplină în fata președintelui, mai ales în această perioadă de pandemie, care a afectat și Casa Albă. “Eu şi echipa medicală de la Casa Albă suntem vigilenţi şi apreciez sprijinul oferit de unii dintre cei mai profesionişti, dar şi sprijinul oferit de instituţiile medicale din ţară. Cu siguranţă, preşedintele o să îşi îndeplinească în continuare sarcinile, fără întrerupere, în timp ce îşi revine şi vă ţinem la curent cu evoluţia lucrurilor”, a declarat medicul Sean Conley, specialist în osteopatie.

Medicul a colaborat in trecut cu autoritatile romane

În 2014, Sean Conley primea o medalie de onoare din partea autorităților din România, cu ocazia sărbătoririi Zilei Independenţei României. În plus, tot medicul american a fost cel care a ajutat medicii români aflați în Afganistan în acea perioadă, conform Digi24.

Amintim că astăzi a iesit la iveală faptul că Donald Trump și soția sa Melania au fost depistați cu COVID-19. Conform presei americane, Hope Hicks, consiliera președintelui ar fi fost cea care l-ar fi îmbolnăvit pe Donald Trump. ″În această seară, eu și Melania am primit rezultatul pozitiv la testul Covid-19. Vom intra în carantină și vom începe imediat procesul de recuperare. Vom trece peste asta împreună”, a scris președintele American pe rețelele de socializare. Imediat a urmat si anuntul lui Melanie, in care a spus ca se simt bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: