Redactia.ro
Home » Știri » Donald Trump și Melania Trump au fost confirmați cu noul coronavirus. Care e starea președintelui Americii

Donald Trump și Melania Trump au fost confirmați cu noul coronavirus. Care e starea președintelui Americii

Donald Trump infectat cu covid-19

Donald și Melania Trump sunt infectați cu coronavirus. Președintele Americii a anunțat pe pagina sa de Twitter că el și soția sa au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

Donald Trump și Melania Trump au fost confirmați cu noul coronavirus. Care e starea președintelui Americii

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump și soția sa, Melania sunt infectați cu noul coronavirus. Potrivit Digi24, cei doi au contactat virusul duop ce Hope Hicks, una dintre cele mai apropaite colaboratoare ale președintelui a fost confirmată pozitiv la coronavirus.

În această seară, eu și Melania am primit rezultatul pozitiv la testul Covid-19. Vom intra în carantină și vom începe imediat procesul de recuperare. Vom trece peste asta împreună”, a scris Trump pe Twitter.

Hicks a făcut parte din grupul de consilieri care a zburat cu președintele la bordul Air Force One, la dezbaterea electorală întreprinsă cu Joe Biden la Cleveland, în Ohio. Mai mult, aceasta a mers cu Trump, miercuri, în Minnesota pentru un miting de campanie.

Recent, Donald Trump lansa un mesaj online în care previza că el și soția sa și-au făcut testul pentru COVID-19 după ce au aflat că Hinks este infectată și așteaptă rezultatele, iar până atunci vor sta izolați. „După cum ştiţi, petrec destul timp cu Hope, ca şi Prima Doamnă”, a mai spus el, penru Fox News. Președintele american mai spunea că și-a făcut testul și că așteaptă rezultatul, iar până atunci a intrat în izolare alături de Melania. Totodată, colaboratorii care lucrează în West Wing sunt testați zilnic, ca și jurnalișii acreditați la Casa Albă.

Donald Trump intră în carantină

După ce Donald Trump și soția sa au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, aceștia vor intra în carantină timp de 14 zile în timp ce vor începe și recuperarea.

Conform liderului american, starea lor de sănătate este bună, încercând totodată să fie pozitivi. Cei doi au anunțat că au contactat virusul la scurt timp după ce președintele a postat un mesaj pe Twitter în care menționa faptul că una dintre cele mai apropiate consiliere are covid-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: