Redactia.ro
Home » Știri » Donald Trump a făcut accident vascular cerebral? Primele declarații: „Nu încetează niciodată”

Donald Trump a făcut accident vascular cerebral? Primele declarații: „Nu încetează niciodată”

Trump probleme de sanatate

Președintele Statelor Unite ale Americii a dezmințit zvonurile apărute în presă. Liderul a scris un mesaj dur pe contul personal în care acuza presă că transmite informații false. Informațiile care au apărut în presă sunt în legăptură o vizită a președintelui la spital din luna noiembrie a anului trecut.

Atacul dur al președintelui . Ce a spus Trump despre zvonurile apărute

Trump a respins zvonurile despre micile accidente vasculare cerebrale de anul trecut. La momentul respectiv se credea că ar avea nevoie de spitalizare. Vizita surpriză a şefului statului la spitalul militar Walter Reed a provocat la acea vreme speculaţii cu privire la starea sa de sănătate, speculaţii dezminţite de medicul de la Casa Albă.

”Nu încetează niciodată! Acum încearcă să spună că preşedintele vostru preferat a fost la spitalul Walter Reed pentru că a suferit o serie de mici accidente vasculare cerebrale”, a scris Trump pe Twitter, susţinând că a fost victima unor ştiri false.

Motivul reapărut zvonurile despre Trump

Un jurnalist de la New York Times a publicat marți o carte în care afirmă ca în timpul acestei vizite medicale, vicepreşedintele Mike Pence, primul în ordinea succesiunii la preşedinţie, ”era pregătit” în cazul în care Donald Trump ”avea nevoie de anestezie pentru o intervenţie”.
Aceste dezvăluiri au provocat o serie de zvonuri pe reţelele sociale despre presupuse accidente vasculare cerebrale suferite de preşedintele SUA, dar care nu sunt menţionate în cartea jurnalistului.

Predicții despre alegerile din 2020

Allan Lichtman, profesor de istorie în Statele Unite, are un algoritm care i-a permis să indice fără greș, din 1984 până în prezent, cine este câștigătorul alegerilor prezidențiale. A făcut-o inclusiv în urmă cu patru ani, când a prezis victoria lui Donald Trump, într-un moment în care Hillary Clinton era considerată favorită.

Acum, profesorul Lichtman este gata să-și folosească cele 13 „chei” pentru alegerile de anul acesta, când la 3 noiembrie. Într-un interviu pentru CNN, profesorul Lichtman a susținut ferm că anul acesta Trump va pierde alegerile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: