Redactia.ro
Home » Homepage » Cine e milionarul din Prahova care s-a sinucis în propriul hotel. De ce e suspectă moartea lui

Cine e milionarul din Prahova care s-a sinucis în propriul hotel. De ce e suspectă moartea lui

Cine e milionarul din Prahova care s-a sinucis în propriul hotel. De ce e suspectă moartea lui

Cine e milionarul din Prahova care s-ar fi sinucis în propriul hotel și de ce e suspectă moartea lui. Bărbatul a fost găsit fără suflare seara trecută în hotelul pe care îl deținea în centrul Ploieştiului.

Cine e milionarul din Prahova care s-a sinucis în propriul hotel

Omul de afaceri din Prahova a fost găsit fără suflare seara trecută în hotelul pe care îl deținea în centrul Ploieştiului, chiar în baia unui apartament. Nu a lăsat niciun bilet în care să spună ceva și, cel mai probabil, s-a sinucis, spun anchetatorii, atât că decesul lui ridică semne de întrebare.

Un angajat al hotelului l-a găsit și a sunat la 112. Echipajul de la ambulanţă nu a mai putut face nimic pentru el.

„Am găsit victima decedată, cu semne ireversibile ale morţii, fapt pentru care nu s-a mai început resuscitarea cardio-respiratorie”, a declarat dr. Ruxandra Rădulescu, medic SAJ Prahova, potrivit Pro TV.

Doru Morcovescu avea 60 de ani şi deţinea mai multe hoteluri şi localuri în Ploieşti şi Slănic Prahova. În urmă cu 13 ani, apărea într-un top al celor mai bogaţi români, cu o avere estimată la aproximativ 140 de milioane de euro, potrivit Pro TV.

Cine e milionarul din Prahova care s-a sinucis în propriul hotel. De ce e suspectă moartea lui
Preluare: Pro TV

De ce e suspectă moartea milionarului din Prahova

Deși averea lui nu mai era atât de mare ca odinioară, Doru Morcovescu nu avea datorii, așa că banii nu ar fi fost un motiv din pricina cărora să își ia viața, crede familia, potrivit sursei de mai sus.

Totuși, un posibil motiv al sinuciderii există. Cei apropiaţi bănuiesc că bărbatul suferea de o depresie, de ceva timp, dar nu ar fi luat-o serios în seamă și nici nu a tratat-o corespunzător.

Fiica milionarului susține că tatăl său nu era îndatorat la cămătari, aşa cum s-a vehiculat după moartea sa, şi crede că de vină pentru tragedie este depresia de care suferea şi pe care nu a tratat-o.

Alexandra Morcovescu, fiica omului de afaceri, potrivit Pro TV: „Nu ne-am aşteptat niciodată la aşa ceva. ()… Cred că a fost o depresie de mai mulţi ani”.

Cu toate acestea, afaceristul părea să ducă o viaţă fericită alături de soţia, fiica şi fiul lui, potrivit Pro TV.

Alina Vasile, nepoata omului de afaceri: „Şi-a dedicat toată viaţa familiei, afacerilor. Era foarte bine. A fost un şoc şi pentru noi”, conform sursei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: