Redactia.ro
Home » TV » Cine e Musty de la Survivor?! Fratele lui Kamara are o poveste de viață tristă

Cine e Musty de la Survivor?! Fratele lui Kamara are o poveste de viață tristă

Musty Camara de la Survivor este fratele artistului Kamara Ghedi, cântărețul din fosta trupă Alb Negru. Musty, în vârstă de 39 de ani, participă la Survivor România din partea Războinicilor și este pregătit pentru confruntarea cu Faimoșii. 

Cine e Musty de la Survivor?!

Musty Camara participă în cadrule misiunii Survivor România. Showul va începe sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, pe Kanal D și va fi difuzat cinci zile pe săptămână după cum urmează: în fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri până duminică, de la 20:00.

Însă, nu mulți sunt cei care știu cu ce se ocupă fratele lui Kamara. Musty este inginer de sunet. Concurentul de la Survivor are o poveste de viață interesantă, cu o copilărie și adolescență trăite în mai multe țări. Tatăl lui a decedat când avea doar doi ani, lucru care a reprezentat o traumă pentru el. Însă, fratele lui Kamara a reușit să își revină și are acum o viață de care se paote declara extrem de mândru.

La doar 15 ani a plecat din sânul familiei să studieze și să muncească, a făcut naveta între Franța și Coasta de Fildeș și s-a stabilit câțiva ani mai târziu în tenerife. Acesta are trei copii și din 2015 a revenit în țara în care s-a născut, România. Acesta a declarat că își dorește să vină acasă cu trofeul Survivor pentru copiii săi.

Musty, căsătorit cu o fostă concurentă X Factor

Musty și-a ajutat fratele în studio ori de câte ori a avut nevoie, fiind tehnician de sunet. Musty Camara este logodit cu o româncă, Alexandra Crișan, fostă concurentă la X Factor, cu care are și trei copii.

„Musty are 1,92m inaltime. Probabil ca daca nu faceam sport de mic si nu ridicam greutati in sala, as fi crescut si eu mai mult’, povestea Kamara, amuzat, în urmă cu ceva timp.

Musty este singurul frate pe care îl are Kamara, însă acesta are şi trei surori, Corina, Saran şi Binta. „Una-i albă, una-i mulatră, iar alta-i de culoare. Dar, am 12.000 de rude în Guineea, un sat întreg. Este vorba despre satul Sanguiana, spunea artistul, în urmă cu ecva timp.

Musty Camara va avea o nouă casă de acum, Republica Dominicană, în cadrul competiției Survivor România. Showul va începe sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, pe Kanal D Show-ul va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri pana duminica, de la 20:00.

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc. De partea adversă se află războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hingu, Szdonia Szasz, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: