Redactia.ro
Home » Știri » Cine e polițistul care a cauzat accidentul în care 2 fetițe au fost rănite. Tânărul este în șoc

Cine e polițistul care a cauzat accidentul în care 2 fetițe au fost rănite. Tânărul este în șoc

Cine e polițistul care a cauzat accidentul în care 2 fetițe au fost rănite

Cine e polițistul care a cauzat accidentul în care 2 fetițe au fost rănite. În urmă puțin timp, o autospecială de poliție a lovit două fetițe, în Sectorul 1 al Capitalei. Una dintre victime, în vârstă de 13 ani, a decedat la scurt timp după producerea impactului. Cine este polițistul care se afla la volan?

Cine e polițistul care a cauzat accidentul în care 2 fetițe au fost rănite. Tânărul este în șoc

Un accident cumplit a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, acolo unde o mașină de poliție a lovit două fetițe. Din păcate, una dintre victime a decedat la scurt timp. Cele două fetițe ar fi încercat să traverseze strada, moment în care au fost lovite în plin de o mașină de Poliție, din cadrul Secției 5. Polițistul aflat la volanul autospecialei care circula cu semnalele luminoase în funcțiune este un agent încadrat în anul 2017, în vârstă de aproximativ 26 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a declarat că polițistul care a lovit fetițele se afla singur în mașină. De asemenea, momentan nu se știe dacă agentul de poliție se afla în misine,iar toate detaliile la acest caz vor fi furnizate după finalizarea anchetei. Cea de-a doua victimă, o fetiță de 11 ani, a fost transportată la Spitalul de Copii ”Grigore Alexandrescu”, având o fractură la gambă, contuzie abdominală și va rămâne internată pentru investigații.

Poliția a transmis un comunicat după accident

Mașina de Poliție nu avea semnalele acustice pornite, iar în cazul în care agentul de poliție se află în misiune, semnalele acustice trebuie să fie pornite. Agentul de poliție nu le-ar fi văzut pe cele două fetoițe care încercau să treacă strasa și le-a lovit în plin cu mașina. Deocamdată, nu se știe care era poziția fetelor, dar unele surse menționează că accidentul s-a produs în apropierea unei treceri de pietoni.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune.”, se arată în comunicatul Poliției.

La fața locului au ajuns echipajele de prim-ajutor, dar și Brigada Rutieră, care a preluat ancheta. Paramedicii sosiți la locul accidentului au încercat să o resusciteze pe fetița de 11 ani, însă fără niciun rezultat. Aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor.Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier„, au spus oamenii legii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: