Redactia.ro
Home » Știri » Cine e presupusul ucigaș al lui John Englezu’, românul ucis în malta. Prima fotografie cu inculpatul

Cine e presupusul ucigaș al lui John Englezu’, românul ucis în malta. Prima fotografie cu inculpatul

GALERIE FOTO (2) john englezu'

Un bărbat român a fost ucis în Malta. Conform polițiștilor, acesta avea un trecut tumultos și nu era străin problemelor cu legea. Se pare că, în trecut, el fusese acuzat pentru o dublă crimă și un jaf de sute de mii de euro. Iată cine este presupusul ucigaș al lui John Englezu’, așa cum era cunoscut în grupurile din care făcea parte.

John Englezu’ avea un trecut întunecat și era certat cu legea

Un român a fost înjunghiat în timp ce se afla pe o stradă din Malta. În urma rănilor suferite, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, iar decesul acestuia a fost constatat. La aproape 24 de ore de la moartea lui John Englezu’, trei suspecți au fost arestați și interogați de către polițițști. Suspecții reținuți de către polițiști aveau între 31 și 35 de ani.

Luni, în timp ce se afla într-o piață aglomerată din orașul San Julien, bărbatul s-a certat cu trei membrii ai grupării Chira, alături de care se deplasase în Malta pentru a recupera o sumă de bani. La un moment dat, unul dintre bărbați l-a înjunghiat pe Joseff Rivas în inimă, iar rana s-a dovedit a fi fatală.

El este cel care l-ar fi ucis pe John Englezu'
John Englezu’ a fost ucis în Malta

Joseff Rivas, în vârstă de 44 de ani, se născuse în România și avea dublă cetățenie: română și britanică. În ziua de 5 decembrie, el a fost înjunghiat cu un cuțit în piept și a murit la mai puțin de două ore de la agresiune, rănile pe care le suferise fiind unele incompatibile cu viața.

John Englezu’ a făcut și închisoare pentru faptele sale

Conform unei anchete desfășurate de către un canal britanic de televiziune, Joseff Rivas era un infractor notoriu, iar faptele sale sfidau legea. El era dat în urmărire pentru jafuri deosebit de violente pe teritoriul Marii Britanii. Și în România, fusese implicat în mai multe altercații și bătăi crunte, în interiorul cluburilor de noapte.

În anul 2015, Joseff Rivas a fost acuzat, împreună cu alți 5 bărbați, de un jaf de 100.000 de euro, la Năvodari, dar și de torturarea proprietarului casei și al prietenului acestuia. Bărbații au fost arestați de Poliția Română, iar Rivas a petrecut o perioadă în spatele gratiilor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: