Redactia.ro
Home » Monden » Cine e Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. De ce nu a vrut acesta să se căsătorească religios cu artista

Cine e Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner. De ce nu a vrut acesta să se căsătorească religios cu artista

GALERIE FOTO (4)

Din nefericire, astăzi Rona Hartner a pierdut bătălia împotriva bolii. Ea a avut o carieră de succes și a trecut prin două căsătorii nereușite pe plan personal. Cu toate acestea, Rona Hartner a devenit mamă în curând după căsătoria sa cu primul soț, Rocco Sedano. Iată cine este Rocco Sedano, primul soț al cunoscutei actrițe!

Rona Hartner a experimentat două divorțuri, primul având loc în 2008, când s-a despărțit de Rocco Sedano, primul ei soț, cu care a avut o fiică în vârstă de 13 ani pe nume Rita Sumalya. A doua căsătorie a avut loc în 2019, când s-a căsătorit cu Herve Camilleri, de la care a divorțat cu doi ani în urmă.

Pe lângă cariera sa de succes, Rona Hartner a trăit o viață amoroasă tumultoasă, fiind căsătorită de două ori. Primul soț al ei este Rocco Sedano, cu care a avut o fiică pe nume Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani. Cei doi s-au întâlnit în Franța, iar în 2009 au divorțat, dar au rămas legați pe viață prin fiica lor. Rocco Sedano, un dansator de profesie, a fost descris de artistă ca fiind extrem de posesiv și a refuzat să se căsătorească religios cu ea, ceea ce a dus la decizia lor de a se despărți.

Rocco Sedano este un dansator argentinian care are o relație deosebită cu fiica sa și cu Rona Hartner. Despreși relația lor nu a durat mult timp, aceasta a dat naștere unei fiice minunate, Rita Sumalya. Artista este mândră de fiica ei, iar în ciuda separării lor, Rona Hartner a afirmat cu ceva timp în urmă că ea și tatăl fiicei sale se înțeleg bine.

„Relația pe care o am cu tatăl fiicei întotdeauna a fost bună, pentru că am păstrat un respect reciproc, pentru că va fi și este întotdeauna tatăl ei. Se înțeleg foarte bine, învață foarte multe de la el. Lucrează cu ea și la pian că el este jazzman.”, declara Rona Hartner.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: