Redactia.ro
Home » Știri » Cine e românul care a câștigat 4 milioane de euro la Loto cu un bilet de 21,5 lei. Ce vrea să facă cu banii și ce mesaj a transmis

Cine e românul care a câștigat 4 milioane de euro la Loto cu un bilet de 21,5 lei. Ce vrea să facă cu banii și ce mesaj a transmis

Cine e românul care a câștigat 4 milioane de euro la Loto 6/49 cu un bilet care l-a costat 21,5 lei. Ce vrea să facă cu banii și ce mesaj a transmis

Iată cine este românul care a câștigat aproape 4 milioane de euro la Loto 6/49, ce mesaj a transmis și ce și-ar dori să facă cu această sumă impresionantă. Biletul jucat l-a costat doar 21,5 lei.

Cine e românul care a câștigat 4 milioane de euro la Loto cu un bilet de 21,5 lei. Ce vrea să facă cu banii și ce mesaj a transmis: „Primul gând a fost acela de a-și ajuta familia”

Loteria Română a transmis într-un comunicat că persoana care a câștigat marele premiu de la tragerea Loto 6/49 din 3 noiembrie 2022, în valoare de peste 3,9 milioane de euro, și-a ridicat premiul.

Câștigătorul nu a dorit să-și dezvăluie identitatea. Se știe că are 48 de ani, este dintr-o localitate din județul Giurgiu și a demonstrat că nu trebuie să renunți niciodată la perseverență. El joacă la Loto 6/49 de peste 10 ani.

„Am jucat. Am câștigat. Numai jucând veți câștiga la Loteria Română” –  este mesajul pe care câștigătorul îl transmite tuturor jucătorilor la loto.

„În cursul zilei de 8 noiembrie s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.198.843,92 de lei (peste 3,9 milioane de euro), obținut la tragerea Loto 6/49 din 3 noiembrie. Câștigătorul este dintr-o localitate din județul Giurgiu, are 48 de ani și ne-a declarat că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 ani”.

„Întotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care i-au purtat noroc au fost alese la întâmplare, fără nicio semnificație personală”.

„Jucătorul a aflat că este marele câștigător în cursul zilei de luni, 7 noiembrie, când a mers într-o agenție loto pentru a verifica biletul. Ne-a declarat că primul gând a fost acela de a-și ajuta familia. Câștigătorul este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an. La Loto 6/49 s-au înregistrat trei câștiguri de categoria I, iar la Joker două câștiguri de categoria I”, se precizează în comunicatul Loteriei Române.

Cine e românul care a câștigat 4 milioane de euro la Loto 6/49 cu un bilet care l-a costat 21,5 lei. Ce vrea să facă cu banii și ce mesaj a transmis
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: