Redactia.ro
Home » Monden » Cine e românul faimos care spune ca va trăi 117 ani? El crede că are puteri vindecătoare și poate trata bolile oamenilor cu credința sa

Cine e românul faimos care spune ca va trăi 117 ani? El crede că are puteri vindecătoare și poate trata bolile oamenilor cu credința sa

Mihai Onilă, de la cântăreț la vindecător. Fostul solist al trupei Axxa și-a descoperit menirea și are teorii solide despre trecerea în neființă: „Voi trăi 117 ani”

Mihai Onilă, de la cântăreț la vindecător. Fostul solist al trupei Axxa și-a descoperit menirea și are teorii solide despre trecerea în neființă. Acesta susține că va trăi 117 ani. Iată toate detaliile remarcabile în ceea ce îl privește!

Mihai Onilă, de la cântăreț la vindecător

Mihai Onilă, o personalitate remarcabilă, a călătorit pe cărări unice în viață care l-au condus la ceea ce astăzi reprezintă un vindecător al sufletelor. Din copilărie, el s-a văzut diferit prin ochii celorlalți și a înțeles că a fost înzestrat cu o calitate specială, aceea de a vindeca sufletele.

Cum a descoperit el că aceasta era menirea lui în viață? Într-un interviu, fostul solist al trupei Axxa a povestit în detaliu cum a ajuns un vindecător!

Mihai Onilă a fost singurul elev, din câteva sute, care putea face radiestezie

Viața l-a călăuzit către acest drum prin maeștrii săi. La vârsta de 14 ani, Mihai a început să practice artele marțiale, iar maestrul său l-a surprins cu o observație importantă: era singurul elev dintr-un grup de câteva sute care avea abilitatea de a face radiestezie, un fenomen prin care se poate detecta energiile subtile din mediu. Acest moment a constituit un prim pas spre descoperirea menirii sale.

O altă întâmplare semnificativă a fost legată de maestrul său, pe care Mihai l-a contactat după mai bine de 10 ani de absență. Cu toate că maestrul era în spital, el i-a cerut să reia cursurile cu el. Din păcate, maestrul a murit a doua zi, iar Mihai a rămas cu promisiunea de a-și continua drumul spre vindecare.

„În orice domeniu, nu neapărat în cel al vindecării, viața te duce prin niște cărări care îți arată drumul și te ghidează. Pe mine, viața m-a dus pe aceste cărări prin maeștrii mei. Am început artele marțiale de la 14 ani. Iar maestrul meu mi-a zis la un moment dat că sunt singurul lui elev, din câteva sute pe care le avea, care ar putea face radiestezie. Acela a fost unul dintre momente. A mai fost momentul în care, după mai bine de 10 ani, mi se făcuse dor de maestrul meu, l-am sunat, iar el era în spital. Și chiar și așa, de pe patul de spital, m-a pus să îi promit că o să reiau cursurile cu el. Din păcate, a doua zi a murit, iar eu am rămas cu promisiunea”, a povestit Mihai Onilă pentru Fanatik.

Pentru a-și onora această promisiune, Mihai Onilă s-a înscris la cursurile unui învățăcel de-al maestrului său decedat și a obținut nivelul de maestru în radiestezie, după 12 ani de muncă asiduă în acest domeniu. De-a lungul timpului, el a căutat să-și dezvolte cunoștințele, studiind și cu alți mari maeștri, printre care și Albert Ignatenko.

Astfel, Mihai Onilă consideră că este un om care poate aduce un aport extraordinar și benefic în viața românilor cu suflet bun.

Fostul solist al trupei Axxa și-a descoperit menirea

Una dintre întrebările frecvente aduse în discuție este deschiderea românilor către astfel de terapii energetice. În acest sens, Mihai Onilă susține că, înainte de a pleca din România, a avut un cabinet unde zilnic se prezentau 8 până la 10 oameni pentru consultații. El crede că în timp, interesul pentru astfel de terapii se va dezvolta și mai mult, iar românii se vor deschide tot mai mult către aceste metode de vindecare.

Cu o experiență vastă în domeniul energetic, Mihai Onilă a tratat cu succes o serie de afecțiuni ale clienților săi. Printre problemele vindecate se numără cancerul în gât, afecțiuni la plămâni, dureri de inimă, insomnie, probleme genitale, probleme de erecție și hemoroizi. El susține pentru aceeași sursa citată că domeniul energetic este mult mai complex decât cel abordat de medicină în prezent și că multe dintre problemele noastre sunt rezultatul unei programări energetice ce începe de la naștere și continuă până în prezent:

„În 2008 am început cu tratamentele energetice pe mai multe persoane. Au fost și cazuri în care un om a venit și nu am putut să îl ajut cu nimic. A venit o femeie cu un cancer în gât pe care îl avea din luna decembrie. În februrie a ajuns la mine, era slabă moartă, dar s-a făcut bine. Au mai fost cazuri de probleme la plămâni, durere la inimă, insomnie, probleme genitale, probleme de erecție, hemoroizi. Tot felul de probleme care au fost rezolvate cu succes și în scurt timp. Domeniul energetic este mult mai complex. Mult mai complex decât studiază medicina în acest moment. Sunt convins că problemele noastre vin dintr-o programare energetică, pornind din momentul nașterii și până în prezent”.

În ceea ce privește partenera sa, Laura, Mihai Onilă consideră că ea a jucat un rol esențial în procesul său de vindecare. Atunci când l-a întâlnit, el era pe drumul vindecării, iar iubirea necondiționată pe care Laura i-a oferit-o a contribuit la întrajutorarea lor reciprocă. Amândoi fiind în aceeași profesie, cei doi își consultă pacienții și discută cazurile pentru a găsi cele mai bune soluții de vindecare. Această legătură continuă vibrațională îi ține uniți și consolidați în meseria lor.

În privința copiilor, Mihai Onilă și Laura lasă totul în voia Divină. Ei sunt deschiși să devină părinți, dar dacă asta nu se întâmplă, acceptă că poate este partea din destinul lor.

Mihai Onilă, despre divorț: „Nu mai există cale de întoarcere”

Interviul a adus în discuție și trecutul lui Mihai Onilă, precum divorțul său și relația cu fosta soție. Se pare că drumurile lor s-au separat complet, iar comunicarea între ei nu mai există. Cu toate că a încercat să repare lucrurile, Mihai a conștientizat că unirea lor era imposibilă.

„Nu mai există cale de întoarcere nici măcar la nivel de comunicare”, a explicat el pentru aceeași sursă.

Mihai Onilă are teorii solide despre trecerea în neființă: „Voi trăi 117 ani”

În încheierea interviului, Mihai Onilă a împărtășit și convingerea sa despre moarte. Acesta are o viziune îndrăzneață asupra vieții și a propriei existențe. Când vine vorba de teama de moarte, el se arată încrezător și ferm convins că va trăi până la o vârstă remarcabilă. Cu un zâmbet optimist, Mihai declară că va trăi 117 ani sau chiar 116, deoarece încă nu este sigur de exactitatea acestei cifre.

De-a lungul timpului, el a înțeles că moartea este doar o programare și că, prin găsirea unui scop în viață, omul poate continua să trăiască și să se bucure de această existență chiar și la vârste înaintate. Consideră că energia, vibrația și informația care ne definesc sunt elemente-cheie în determinarea duratei vieții noastre.

„Voi trăi 117 ani sau 116, încă nu știu sigur. Înțeleg acum că moartea nu este decât o programare. Chiar dacă omul este la un moment dat atât de dezamăgit și părăsește acest trup, el, dacă își găsește scopul de a trăi în continuare chiar şi la 80, 90, 100 de ani, poate trăi în continuare. Eu mi-am propus 116 ani pentru că drumul pe Pământ prin reîncarnare poate fi reluat de la început. Iar bucuria este cu atât mai mare când ești copil și te bucuri de tot ce e în jurul tău, decât bucuria de a fi bătrân. Noi cu toții, suntem informație, energie și vibrație. Dacă ne măsurăm energia, frecvența, putem măsura în ani, în kilograme, aparatul de măsură îți dă un rezultat. Iar la mine, rezultatul este 116 sau 117 ani”, a spus acesta cu mare convingere pentru sursa citată. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: