Redactia.ro
Home » Monden » Cine e și cum arată mama lui Tudor Chirilă. Ce relație are cu fiul ei

Cine e și cum arată mama lui Tudor Chirilă. Ce relație are cu fiul ei

GALERIE FOTO (6) Cine e și cum arată mama lui Tudor Chirilă

Artistul s-a născut într-o familie incredibilă. Mama lui Tudor Chirilă este actrița Iarina Demian, fiind una dintre cele mai iubite actrițe din țară. Aceasta a fost căsătorită cu jurnalistul sportiv, Ioan Chirilă.

Cine e și cum arată mama lui Tudor Chirilă. Ce relație are cu fiul ei

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar spre deosebire de alte celebrități, juratul de la Vocea României a preferat să fie discret în ceea ce privește familia sa. Tudor vorbește foarte rar despre parintii săi. Spre surprinderea unora, Tudor Chirilă s-a născut într-o familie de artiști, iar mama sa este una dintre cele mai apreciate actrițe din lumea teatrului românesc. Iarina Demian este cunoscută publicului larg după rolurile jucate în filmele „Liceenii” și „Sanda”. Aceasta a fost căsătorită cu marele jurnalist sportiv, Ioan Chirilă, împreună cu care are doi băieți, pe Tudor Chirilă și pe antrenorul de fotbal Ionuț Chirilă.

Tudor Chirilă a fost coleg de breaslă chiar cu mama sa, Iarina Demian. Cei doi au o relație minunată, atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Fanii teatrului românesc s-au bucurat zilele trecute de premiera spectacolului „Visul american”, în care a apărut Iarina Demian și Tudor Chirilă. Cei doi au extrem de încântați de această nouă colaborare. Iarina Demian a declarat într-un interviu pentru Viva.ro că a fost emoționantă. „Noi am tratat publicul ca fiind unul inteligent, și nu ca pe unul care se mulțumește cu foarte puțin. Desigur, nu este un spectacol obișnuit și nu putem ști ce își dorește publicul în subconștient, dar îndrăznesc să cred că aplauzele din final înseamnă emoție, respect, admirație”, a spus actrița.

În ceea ce privește faptul că cei doi copii ai săi au îmbrățișat pasiunea pentru sport și cinematografie, Iarina Demian este foarte încântată de acest lucru. „Nu există o bucurie mai mare decât să-ți vezi copiii că încearcă să desăvârșească ceea ce ai iubit și ai realizat tu. Când Tudor era mic, copiii cu care se juca în curtea blocului mă strigau „mama lui Tudor. Acum, pentru mulți sunt tot „mama lui Tudor și mai puțin Iarina Demian. Desigur, eu sunt și mama lui Ionuț și când am avut ocazia să-i văd meciurile de fotbal am fost la fel de pasionată. Nepoții mei în număr de trei sunt un dar de la Dumnezeu. Ei m-au transformat în ceea ce sunt acum: o persoană fericită, veselă care răspunde la numele de Iarina, are părul roșu și viața în față”, a mai spus mama lui Tudor Chirila.

Tudor și mama sa au jucat pe aceeași scenă

Tudor Chirilă are o relație specială cu cea care i-a dat viață. Cei doi au jucat pe aceeași scenă, începând să colaboreze încă din anul 2000. Iarina Demian și Tudor Chirilă sunt două persoane puternice și destul de încăpățânate. „Lucrăm împreună din anul 2000 și traversăm împreună tot ce înseamnă această Golgotă, dar și această imensă bucurie. Cineva spunea ‘actorul este un scufundător ce coboară în străfundurile sufletului, de unde își adună pasiunile, le scoate la suprafață, le perie, le șlefuiește ca să le transforme în simptome fizice’. Chiar dacă avem puncte de vedere diferite, întotdeauna înving încrederea, respectul și iubirea”, a precizat actrița.

Copiii actriței Iarina Demian și a lui Ioan Chirilă au călcat pe urmele părinților. Ionuț Chirilă a moștenit pasiunea tatălui, devenind antrenor de fotbal, iar Tudor a ales calea artistică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: