Redactia.ro
Home » TV » Cine e și cum arată mama Narcisei de la „Chefi la Cuțite”? Concurenta lui Scărlătescu este măritată de la 15 ani

Cine e și cum arată mama Narcisei de la „Chefi la Cuțite”? Concurenta lui Scărlătescu este măritată de la 15 ani

cine e si cum arata mama narcisei de la chefi la cutite

Narcisa s-a făcut remarcată în competiția culinară „Chefi la cuțite”. Telespectatorii au îndrăgit-o imediat pe concurenta lui Scărlătescu, mai ales prin prisma poveștii sale de viață. Iată, cine e și cum arată mama Narcisei, concurenta care s-a căsătorit la doar 15 ani.

Cine e și cum arată mama Narcisei de la „Chefi la cuțite”

Narcisa Birjaru a devenit cunoscută în urma participării sale în competiția „Chefi la cuțite”. Tânăra a dat dovadă de talent culinar, dar și de o disciplină ieșită din comun. Tocmai povestea ei de viață atipică a făcut-o să capete aceste veleități. Narcisa a povestit telespectatorilor că s-a căsătorit la 15 ani, imediat după școala generală, ținând cont de tradițiile țigănești. Asta a făcut-o să învețe treburile gospodărești la o vârstă fragede și să capete experiență în bucătărie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Narcisa Birjaru (@narcisabirjaru)

Cea care a ajutat-o să învețe aceste lucruri a fost chiar mama ei, cu care spune că are o relație extrem de strânsă. De altfel, pe contul ei de Instagram, Narcisa postează des fotografii cu mama sa. Cea mai recentă datează de câteva zile, când concurenta lui Scărlătescu a dorit să-i ureze „la mulți ani” celei care i-a dat viață. ” „La mulți ani mama mea! La mulți ani tuturor femeilor”, este mesajul lăsat de tânăra de la „Chefi la cuțite” cu ocazia Zilei Internaționale a femeii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Narcisa Birjaru (@narcisabirjaru)

Narcisa Birjaru, poveste de viață atipică

Narcisa a impresionat o țară întreagă încă de la audiți, când a povestit cât de mult îi place să gătească și că-și dorește să-și depășească limitele. Cătălin Scărlătescu a fost primul care i-a recunoscut talentul și care i-a promis că va lucra alături de el într-un restaurant pe care urmează să-l deschidă. „M-a convins. Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a spus celebrul chef.

Narcisa spune că e foarte fericită cu experiența „Chefi la cuțite” și că, pentru ea, a fost ocazia perfectă pentru a învăța și mai multe lucruri. „Înseamnă ceva foarte frumos că chef Cătălin are încredere în mine. Eu n-am învățat nimic de la nimeni, doar m-am uitat la cineva și am experimentat după el. Nu am avut un om care să-mi spună «Uite, Narcisa, vreau să te învăț ceva». Am avut oameni care mi-au spus că nu știu să fac. De aia sunt bucuroasă că aici mi-am depășit limitele”, a declarat concurenta din echipa mov în urmă cu aproape o lună, conform spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: