Redactia.ro
Home » Monden » Cine e și cum arată sora mai mică a Dianei Dumitrescu. Cele două se înțeleg de minune

Cine e și cum arată sora mai mică a Dianei Dumitrescu. Cele două se înțeleg de minune

GALERIE FOTO (8) Cine e și cum arată sora mai mică a Dianei Dumitrescu

Cine e și cum arată sora mai mică a Dianei Dumitrescu. Fosta prezentatoare tv a crescut într-o familie numeroasă, fiind extrem de mândră de surorile și fratele ei. Diana Dumitrescu are două surori, Demi și Dina și un frate, Dan. Cum arată sora mai mică a vedetei și cum se înțeleg cele două.

Cine e și cum arată sora mai mică a Dianei Dumitrescu. Cele două se înțeleg de minune

Diana Dumitrescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. De profesie actriță și om de televiziune, Diana a reușit să atragă simpatia celor din jur cu blândețea și simplitatea sa. Chiar și așa, puțină lume știe că vedeta face parte dintr-o familie cu patru copii. Actrița mai are trei frați, dar care au preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Vedeta are o soră mai mare, Dina, un frate, Dan și o soră mai mică, Demi. Mezina familiei are 27 de ani și a fost studentă la contabilitate.

În urmă cu cățiva ani, Demi declara că sora ei mai mare este un model de urmat în viață.Diana m-a învățat multe! Ea m-a învățat cum să mp machiez, cum să mă îmbrac și cum să mă comport ca o lady”, a spus Demi Dumitrescu. Actrița povestea în trecut că frații ei au nume cu D, iar numele mezinei a venit de la Demi Moore, celebra actriță de la Hollywood. „Demi este mai mică decât mine cu 11 ani. Sora cea mai mare are 37 de ani şi are o fiică: Sofia. Noi avem toate nume cu D. Tatălui nostru i-a plăcut numele Dina, de la sora cea mare a plecat tot. Numele lui Demi vine de la Demi Moore. Pe fratele nostru îl cheamă Dan, a spus Diana Dumitrescu.

Demi a absolvit Colegiul Comercial Carol I din Constanța, iar la 18 ani a făcut o ședință foto impresionantă. Tânăra a moștenit frumusețea părinților, iar Diana se mândrește cu sora ei mai mică. Cele două se înțeleg foarte bine și au o relație specială.

Diana Dumitrescu a divorțat de Ducu Ion

Diana Dumitrescu este căsătorită cu Alin Boroi, iar împreună au un băiețel, pe Carol. Vedeta se declară o femeie împlinită și fericită, dar în trecut s-a confruntat cu multe momente cumplite. În urmă cu câțiva ani, Diana Dumitrescu a divorțat de Ducu Ion. Cei doi au divorțat în 2013, actrița trecând printr-o depresie severă. După șase ani de relație și aproape patru de mariaj, Diana și Ducu au decis să divorțeze. În emisiunea lui Mădălin Ionescu, actrița a povestit de ce a divorțat de fostul sot. Vedeta a spus că a intrat într-o depresie și că nu se mai regăsea alături de Ducu Ion.

„Relația s-a consumat, eram nefericită, eram într-un soi de depresie, nu mă regăseam atunci în viața cu el. Nu mai aveam nimic în comun, mi se părea că suntem doi străini care stăteau în aceeași casă, fiecare avea viața lui, eu ieșeam cu prietenele mele, el se ducea cu prietenii lui, seara eram doi străini. Eram doi oameni care plecasem împreună la drum, dar o luasem pe drumuri separate.Am fost foarte îndrăgostiți unul de celălalt, pur și simplu lucrurile s-au schimbat. Era și faptul că eu îmi doream să rămân însărcinată și nu puteam…Lucrurile s-au rupt între noi’, a mai declarat Diana Dumitrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: