Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul făcut de Diana Dumitrescu la doi ani de la căsătorie. I-a dat vestea printr-o scrisoare

Anunțul făcut de Diana Dumitrescu la doi ani de la căsătorie. I-a dat vestea printr-o scrisoare

diana dumitrescu doi ani de la casatorie

Diana Dumitrescu a postat o imagine, alăturată de o descriere emoționantă pe Instagram. Cu ocazia împlinirii a doi ani de la căsătorie, actrița a postat mai multe poze de cuplu. Ea a ținut să împărtășească cu fanii și un amănunt dintr-o scrisoare pe care i-a dedicat-o soțului.

Ce descriere emoționantă a publicat Diana Dumitresc pe pagina personală

Fosta prezentatoarea de la Mireasa, Diana Dumitrescu a post astăzi mai multe imagini din arhiva personală, alături de soțul ei. Pentru cei doi, 15 septembrie este o zi special, este ziua în care și-au jurat iubire. Vedeta i-a declarat public cât de mult îl iubește pe tatăl copilului. Mai mult, ea i-a scris câteva rânduri în care îi spune cât de mult îl apreciază.

Asa cum ti-am spus in scrisoarea pe care ti-am dat-o azi de dimineața: TE IUBESC asa cum esti! ❤️, a scris Diana pe pagina personală de Instagram.

Cum a cucerit-o bărbatul pe Diana Dumitrescu. Ce gest tandru a făcut

Diana Dumitrescu și Alin Boroi sunt căsătoriți de doi ani, iar începutul relației a fost unul desprins din filme. El a cucerit-o cu un buchet de flori, trimis anonim, ce a stârnit curiozitatea vedetei.

“Păi, cum să spun… Cred că a fost un gest cu care m-a surprins frumos. Mi-a trimis un buchet imens de flori pe platourile de filmare (filmam pentru Splash, vedete la apă, de la Antena 1), la Bacău, anonim. A fost un fel de joc. Dar m-a făcut curioasă. Ne cunoscuserăm deja şi, după ce am aflat de la cine am primit buchetul, am început să ieşim şi ne-am conectat, ca să zic aşa. S-a transformat apoi în ceea ce mi-am dorit foarte mult de la o relaţie – iubire cu un strop de nebunie. Şi exact aşa este de atunci şi până în prezent“, a declarat Diana Dumitrescu.

Cei doi au împreună un băiețel de câțiva ani. Diana și Alin și-au propus încă din timpul sarcinii să aibă o oră doar pentru ei. Aceștia susțin că acesta este secretul pentru o relație de succes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: