Redactia.ro
Home » TV » Prima fotografie cu întreaga familie a Dianei Dumitrescu

Prima fotografie cu întreaga familie a Dianei Dumitrescu

GALERIE FOTO (7) Prima fotografie cu întreaga familie a Dianei Dumitrescu

Prima fotografie cu întreaga familie a Dianei Dumitrescu . Actrița Diana Dumitrescu a născut luni, primul său copil. Pe tot parcursul sarcinii, actrița a fost foarte activă și i-a ținut la curent pe fanii și urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Prima fotografie cu întreaga familie a Dianei Dumitrescu

Frumoasa blondină în vârstă de 35 de ani , a adus luni pe lume un băiețel perfect sănătos. Actrița nu a dorit să facă mare valvăîn legătură cu nașterea, așa că a ținut tot momentul secret. Într-o postare pe rețeua de socializare, Diana a dat marea veste.

“Acum un an de zile spuneam amândoi un “DA” hotărât, fericiți și bucuroși că pornim împreună pe drumul vieții în dorință de a ne construi o familie. De câteva zile în viață noastră a venit noul membru al familiei noastre, care ne face cei mai fericiți oameni de pe planetă! Suntem în al nouălea cer! Azi sărbătorim un an de căsnicie alături de fiul nostru, Carol Anton! Bine ai venit în familia noastră! Să îți fie viață magică și plină de culoare! Te iubim!”, a scris actriță și a postat prima fotografie cu ei trei.

Diana și soțul ei, Alin Boroi i-au pus numele Carol Anton fiului lor.

Diana și Alin Boroi s-au căsătorit în urma cu un an

Născută în Constanța, în 1983, pe 30 septembrie, Diana Dumitrescu s-a căsătorit anul trecut în secret cu Alin Boroi. Vestea a fost dată, ca și în cazul de față, tot de actriță. Cei doi s-au căsătorit pe 16 septembrie 2018. Diana este la a doua căsătorie, după ce a fost căsătorită cu Ion Ducu. În cadrul unei emisiuni, Diana a declarat cum a fost cerută în căsătorie de actualul soț. “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”.

Deși puțină lume știe, actrița a trecut și prin momente dure în viața. Actrița a povestit că tatăl său are diabet și și-a pierdut ambele picioare din cauza aceasta.

Sunt un om bun, dar pot sa fiu si rece. Situatia este de asa natura. Uneori, cand simt ca nu mai pot, incep sa plang si chiar plang incontinuu. M-am intrebat de ce nu s-a vindecat operatia tatalui meu„, a povestit Diana Dumitrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini