Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu mai prezintă, de fapt, Diana Dumitrescu show-ul Mireasa? Unde se află vedeta acum

De ce nu mai prezintă, de fapt, Diana Dumitrescu show-ul Mireasa? Unde se află vedeta acum

GALERIE FOTO (5)

Toamna aceasta vine cu mari schimbări în mai multe proiecte media. Diana Dumitrescu a prezentat pentru un an de zile emisiunea “Mireasa”, de la trustul Antena. Din această toamnă ea îi va ceva locul Simonei Gherghe. Diana Dumitrescu nu pare afectată de decizia șefilor.

Care este motivul pentru care Diana Dumitrescu dispare de pe sticlă

Pe data de 27 august s-a aflat vestea că Diana Dumitrescu nu va mai prezenta Mireasa. Prezentatoarea a rămas fără niciun proiect de televiziune, dar nu pare afectată. Vedeta a plecat la mare împreună cu familia. Cu un trup de invidiat ea a post mai multe imagini în care este cu zâmbetul până la urechi alături de soțul și copilul lor. Mai mult, se crede că acesta este și motivul pentru care a renunțat la proiectul TV. Avea nevoie de mai mult timp pe care să îl petreacă cu familia.

“Iubesc vara! Chiar şi vara această, aşa cum a fost ea, mi-a oferit clipe de neuitat! ❤️ O să mă bucur de zilele călduroase până în ultima clipă, pentru că iubesc şi nisipul şi marea… iar amintirile create la mare sunt de neuitat!”, a spus Diana Dumitrescu imediat după ce s-a alat vestea că va fi înlocuită.

Diana Dumitrescu și familia

Diana Dumitrescu este căsătorită cu Alin Boroi de câțiva ani, iar la scurt timp vedeta a rămas însărcinată. Ce doi s-au cunoscut în club prin intermediul lui Augustin Viziru. Alin a invitat-o la masa pe actriță, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Ei încearcă să își păstreze relația departe de ochii curioșilor.

Diana Dumitrescu a mai avut un mariaj. Ea a fost căsătorită cu producătorul de seriale Ducu Ion. După paru ani cei doi au decis să divorțeze. Nu au dat detalii despre motivul separării, au spus că este o decizie luată împreună și este spre binele amândurora. După divorț actrița a mai aut o relație pasageră cu Dan Rădulescu, care a durat doar opt luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: