Redactia.ro
Home » Știri » Cine e singurul român invitat de Elon Musk la petrecerea de la Bran? E foarte apropiat de fondatorul Tesla

Cine e singurul român invitat de Elon Musk la petrecerea de la Bran? E foarte apropiat de fondatorul Tesla

Elon Musk îşi poate testa cipurile pe oameni! Compania Neuralink a obținut aprobarea de a selecta pacienți cu paralizie

Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, va oferi o experiență Dracula cu adevărat senzațională invitaților săi, la mega-petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran.

Peste 100 de invitați de marcă ar fi invitat Musk să petreacă alături de el Halloweenul. Pe lista invitaţilor s-ar afla Peter Thiel, co-fondator al PayPal, Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondatoul Hotmail, Luke Nosek, co-fondator al Paypal, dar şi vedete mondiale, actori şi artişti.

Ovidiu Toma deține o afacere cu comunicații criptate

Dar și un român. Este vorba despre Ovidiu Toma, fondatorul și CEO-ul CryptoDATA, o companie românească ce a lansat în urmă cu câteva luni aplicația de comunicații criptate Wispr, asemănătoare cu mult mai cunoscutele WhatsApp, Telegram sau Signal. Tot Crypto Data a produs Momentum, prima mașină electrică românească sută la sută.

Antreprenorul român s-a afișat de curând alături de Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, om extrem de aropiat de Elon Musk.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ovidiu Toma (@ovidiu.toma)

Sâmbătă noapte, Ovidiu Toma a pus la Insta Story o imagine sugestivă pentru evenimentul care va avea loc duminică seară, la Castelul Bran.

Petrecerea miliardarilor de la Bran, organizată de un regizor

Potrivit Mediaflux, în organizarea evenimentului nu a fost implicat niciun român, fiind pus la punct până la cel mai mic detaliu doar cu personal din SUA, adus în România. Bucătari, ospătari, agenți de pază și tot staff-ul implicat în organizarea petrecerii tematice au fost aduși cu avioane din Statele Unite.

Pentru a oferi invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională, miliardarul Elon Musk a angajat pentru petrecerea de la Bran, un regizor. Consultantul în marketing turistic Răzvan Pascu e convins că petrecerea organizată de Elon Musk e cea mai bună campanie de promovare a turismului românesc.

„As chema in noaptea asta la un brainstorming toate agentiile de publicitate/creatie din Romania si as incerca sa gandesc ceva crazy ca sa il fac pe Musk sa posteze ceva misto despre Romania. Poate sa nu iti placa de el, dar o singura postare draguta a lui Elon Musk despre Romania poate dubla rapid numarul de turisti straini. Bine, nici nu ar fi prea greu asta, la cat de putini avem.”, a scris acesta, într-o postare pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: