Redactia.ro
Home » Monden » Cine e Sorin Rap, bărbatul cu care Mihaela Borcea și-a refăcut viața amoroasă. Declarație inedită: „Tu ești povestea mea de dragoste”

Cine e Sorin Rap, bărbatul cu care Mihaela Borcea și-a refăcut viața amoroasă. Declarație inedită: „Tu ești povestea mea de dragoste”

GALERIE FOTO (2) Cine e Sorin Rap, bărbatul cu care Mihaela Borcea și-a refăcut viața amoroasă

Mihaela Borcea și-a refăcut viața după ce a divorțat de Cristi Borcea, bărbatul cu care a fost căsătorită mai bine de 20 de ani. Aceasta trăiește o poveste de dragoste alături de iubitul său, Sorin Rap. Însă, până a devenit o femeie împlinită, fosta soție a lui Borcea a fost nevoită să treacă peste un adevărat scandal public.

Cine e Sorin Rap, bărbatul cu care Mihaela Borcea și-a refăcut viața amoroasă. Declarație inedită: „Tu ești povestea mea de dragoste”

Mihaela Borcea se consideră în momentul de față o femeie împlinită, găsindu-și cu adevărat dragoste. Cu toate că a trecut prin multe momente dificile după ce a divorțat de Cristi Borcea, cel cu care a fost căsătorită mai bine de 20 de ani și cu care are trei copii, Mihaela și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche. De cealaltă parte, Cristi Borcea are și el o relație stabilă cu Valentina Pelinel, având trei copii împreună.

Deși până acum Cristi Borcea era în atenția publicului, ei bine, acum a venit rândul Mihaelei. Aceasta trăiește o poveste de dragoste alături de Sorin Rap, bărbatul lângă care, putem spune că se vede până la adânci bătrâneți. Chiar dacă a trecut de vârsta de 50 de ani, Mihaela este o femeie îndrăgostită, iar asta se poate observa din mesajele pe care le postează pe rețelele de socializare, transmise către iubitul ei. Sâmbătă, Sorin și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu ocazia acestei zile, Mihaela i-a transmis o declarație de dragoste pe Instgram. Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi. Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc!!”, i-a scris Mihaela Borcea iubitului ei. Mai mult, aceasta nu s-a oprit aici. Prima soție a lui Cristi Borcea a ținut să-i spună clar bărbatului de lângă ea cât de mult îl iubește. ”Iți mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică! Te iubesc!!💖💖”, a mai continuat mesajul!.

Mesajul Mihaelei Borcea pentru iubitul ei

Sorin Rap a fost șoferul Mihaelei Borcea

Cei doi au o poveste de dragoste parcă desprinsă din filme. În urmă cu patru ani, o femeie o acuza pe femeia de afaceri că i-a furat soțul. Angelica Calomfir declara la vremea respectivă că soțul ei, Sorin Rap se iubește cu fosta soție a omului de afaceri. Din cauza presiunii mediatice, Mihaela a negat acuzațiile, spunând că este o minciună.  Pe atunci, Sorin era șoferul Mihaelei, dar se pare că iubirea dintre ei doi nu a ținut cont de statut.  „Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă, iar dacă am timp o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, spunea Sorin Rap la acea vreme.

Mihaela și Cristi Borcea au decis să divorțeze în 2011, după ce au fost căsătoriți mai bine de 20 de ani. Această decizie a afectat-o teribil pe femeia care i-a dăruit primii trei copii. Cu toate astea, Mihaela s-a ridicat singură pe picioarele ei, și a ales să-și dedice viața afacerilor și copiilor ei, Patrick și gemenii Angelo și Antonia. La un moment dat, aparițiile acesteia șocau pe toată lumea. Mihaela s-a luptat cu kilogramele în plus și cu câteva probleme de sănătate, mărturisind că a trecut printr-un perioadă extrem de dificilă după divorț.

Deși s-au despărțit, Mihaela și Cristi Borcea formează o echipă pe plan profesional, acesta ocupându-se de afacerile fostului soț după ce acesta a intrat în inchisoare. „Un moment greu a fost momentul divorțului. Eu și Cristi formăm în continuare o echipă și se vede acest lucru și toate lucrurile sunt bine. El e a fost cel care a creat toate aceste proiecte și eu le-am dus mai departe. Au fost multe momente grele, dar a doua zi o luam de la capăt. Am luat-o de multe ori de la capăt„, declara Mihaela Borcea la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: