Redactia.ro
Home » Sport » Ce afaceri are fosta soție a lui Cristi Borcea! Suma uriașă pe care a încasat-o

Ce afaceri are fosta soție a lui Cristi Borcea! Suma uriașă pe care a încasat-o

mihaela borcea, afaceri

Fosta soție a lui Cristi Borcea este un prosper om de afaceri. Mihaela a încheiat o afacere imobiliară din care a câștigat 2 milioane de euro.

De o lungă perioadă de timp, prima soție a fostului acționar dinamovist, Mihaela s-a ocupat de afacerile familiei. După divorț aceasta a continuat să administreze mai multe firme. În urmă cu puțin timp, Mihaela a făcut un profit de 2 milioane de euro, după ce a vândut un hotel în Botoșani.

„Este adevărat, am cumpărat hotelul «Premier», cu spălătoria, restaurantul şi parcarea. Am semnat actele pe data de 6 octombrie. Nu mi-a fost teamă să fac această achiziţie în pandemie, afacerile se fac la risc. Eu sunt în comerţ din 2009 şi ştiu cum voi face ca acest hotel să meargă. Deocamdată îl vom renova, nu arată prea bine, ba chiar este spre degradare”, a spus Lucian Plămadă, omul de afaceri care a cumpărat hotelul, pentru click.ro.

Cum trăiește fosta doamnă Borcea

Mihaela Borcea are tot ce și-a dorit. Un iubit tinerel cu care are o relație de ceva vreme, dar și sute de mii de euro în cont.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nice day!!❤❤❤❤

O postare distribuită de Mihaela Mariana Borcea (@mihaelamarianaborcea) pe

Afacerile pe care le-a administrat nu au mers mereu ca pe roate, dar femeia de afaceri a făcut tot ce i-a stat în putere. Inițial a avut o clinică de înfrumusețare, unde se fac tratamente inovatoare împotriva îmbătrânirii. A supervizat ștrandul cumpărat de fostul său soț, dar și saloanele de evenimente din Crângaşi. În plus Cristi Borcea a anunțat anul acesta că a cumpărat un hotel în stațiunea Olimp. De administrarea acestuia se ocupă tot Mihaela. Mai mult anul trecut fosta doamnă Borcea a făcut o vizită de lucru în China, unde a discutat cu mai mulți potențiali investitori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: