Redactia.ro
Home » Știri » Cine e soția lui Alexandru Arșinel. Ce doi sunt împreună de peste 50 de ani

Cine e soția lui Alexandru Arșinel. Ce doi sunt împreună de peste 50 de ani

Cine e soția lui Alexandru Arșinel. Ce doi sunt împreună de peste 50 de ani

Unul dintre cei mai mari actori din România, Alexandru Arşinel, are tot mai des probleme cu sănătatea. Are o carieră o impresionantă și o familie extrem de frumoasă. Câți știați cine e soția lui Alexandru Arșinel?

Alexandru Arșinel, probleme mari de sănătate

Marţi seara, actorului i s-a făcut brusc rău şi a fost nevoie de intervenţia unei ambulanţe pentru a-l transporta la spital. Medicii au insistat să rămână internat în unitatea medicală, însă actorul nu a dorit să stea acolo şi s-a întors acasă.

Actorul a trecut prin multe încercări din punctul de vedere al sănătăţii în ultimii ani, la care se adaugă şi vârsta înaintată: a făcut un transplant de rinichi, a fost operat pe cord, a fost infectat cu COVID-19, iar acum i-a speriat pe toţi cunoscuţii atunci când a ajuns de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău.

Alexandru Arșinel, carieră de decenii

Alexandru Arșinel are o bogată activitate în teatru, film, televiziune si teatru radiofonic. Pentru întreaga activitate artistică în teatrul de revistă precum și cea managerială a luat numeroase premii, medalii, ordine, dintre care amintim: Premiul Special UNITER pentru Teatrul de Revistă (2000); Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor – „Arta Spectacolului, în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului” și multe altele.

Actor de teatru și film, Alexandru Arșinel a jucat în sute de emisiuni de divertisment la radio și la toate posturile de televiziune, pe scenele din țară și străinătate, dar și în numeroase producții cinematografice și seriale TV, printre care: „Vacanță la mare” – 1962, „Cerul începe la etajul trei” – 1967, Ultimele zile ale verii (1976), ‘Ana și hoțul” – 1981, ‘Ca-n filme – 1983, Vară sentimentală (1986), Colierul de turcoaze (1986), În fiecare zi mi-e dor de tine’ – 1987, ‘Miss Litoral – 1990, ‘Băiatul cu o singură bretea -1991, ‘A doua cădere a Constantinopolului – 1994, ‘Paradisul în direct’ – 1997, ”Sexy Harem Ada-Kaleh” – 2001, ”’Războiul sexelor’, 2007 – 2008 sau ‘Toată lumea din familia noastră’ – 2012.

Cine e soția lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a vorbit foarte rar de marea lui iubire, soția Marinela. Alexandru și Marinela Arșinel sunt căsătoriți din anul 1968, cei doi iubindu-se neîntrerupt din momentul în care s-au cunoscut, cu doi ani mai devreme. La acea vreme, Alexandru Arșinel debutase deja ca actor, dar momentul în care a văzut-o pe Marinela a fost cel care i-a schimbat viața.

Alexandru Arșinel are doi copii din relația cu soția lui, Bogdan și Cristian. Soția lui Alexandru Arșinel a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un incident care i-a marcat viața. Marilena a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile, după ce tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut. Deși a ajuns de urgență pe mâinile medicilor pentru a fi operată, aceasta a rămas cu sechele, având în permanență nevoie de îngrijiri.

Ce povestea Alexandru Arșinel despre soția sa

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: `Dar ce ai face dacă m-aş îneca?`. S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, povestea actorul în cartea sa biografică Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei, scrisă de Maria Capelos și publicată de editura All.

„Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, mai spunea actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: