Redactia.ro
Home » Monden » Cine e soțul Alexandrei Stan. Cum s-au cunoscut cei doi

Cine e soțul Alexandrei Stan. Cum s-au cunoscut cei doi

GALERIE FOTO (4) Cine e soțul Alexandrei Stan.

Cine e soțul Alexandrei Stan. Celebra artistă s-a căsătorit în mare secret, iar multă lume vrea să afle mai multe detalii despre soțul acesteia. Mai mult decât atât, fanii artistei nici măcar nu știau că blondina este într-o relație. Cum s-au cunoscut cei doi?

Cine e soțul Alexandrei Stan. Cum s-au cunoscut cei doi

Cine e soțul Alexandrei Stan. În ultima perioadă, viața Alexandrei Stan s-a schimbat complet. Recent, vedeta și-a șocat fanii după ce a anunțat că s-a căsătorit în secret. Blondina a vorbit despre marele eveniment. Imediat după căsătorie, Alexandra a plecat împreună cu mai mulți prieteni în Italia, unde se distrează pe cinste.

Într-un interviu oferit pentru Viva.ro, Alexandra a declarat că și-a cunoscut soțul, pe Emanuel,  în urmă cu câteva luni, prin intermediul unor prieteni comuni. De asemenea, artista a spus că partenerul său este o persoană muncitoare și foarte sexy. „Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social”, a spus Alexandra Stan.

Potrivit acesteia, soțul său i-a fost terapeut in momentele dificile. Din păcate, Hercules nu a supraviețuit. „Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri”‘, a mai spus aceasta.

Alexandra Stan a întâmpinat numeroase greutăție de-a lungul anilor, dar a reușit să meargă mai departe. Iubitul său a fost cel care a făcut primii pași și i-a mărturisit sentimentele, după care au decis să-și unească destinele. „Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta”, a declarat blondina.

Cum a reușit să organizeze nunta în secret

Căsătoria Alexandrei Stan i-a luat prin surprindere atât pe apropiații artistei, cât și pe fanii acesteia. Cântăreața a reușit să facă acest pas în mare secret. Ceremonia religioasă a avut loc la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae, fiind cununați de preotul care a cununat-o și pe sora ei. Alexandra Stan și-a dorit o nuntă intimă, într-un cadru restrâns, pe malul mării. „Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner și am ales-o pe Irina Mărculescu – Moon Events, cu care am colaborat foarte bine! Am avut parte de confidențialitate, care a fost un „must pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat!:, a spus entuziasmata artista.

Alături de ei, în aceste momente speciale, au fost alături familia și nașii cuplului.„Emanuel a spus primul „te iubesc! și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: