Redactia.ro
Home » Monden » FOTO. Alexandra Stan s-a căsătorit în secret. Cum arată artista în rochie de mireasă și cine i-a devenit soț

FOTO. Alexandra Stan s-a căsătorit în secret. Cum arată artista în rochie de mireasă și cine i-a devenit soț

GALERIE FOTO (2)

Alexandra Stan își ia fanii prin suprindere! Artista s-a căsătorit în secret, fără să dea nici măcar de bănuit că are de gând să meargă în fața altarului. Un alt lucru care stârnește semne de întrebare este bărbatul care i-a devenit soț, deoarece mulți credeau că este singură.

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret. Cum arată artista în rochie de mireasă și cine i-a devenit soț

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret, anunță revista Viva. Artista a îmbrăcat în aceste zile rochia de mireasă și a spus ”DA!” unui bărbat misterios. Evenimentul a avut loc în Constanța, locul de origine al cântăreței. Momentan, nu se cunosc prea multe detalii despre căsătoria Alexandrei Stan și nu se știe nici indentitatea bărbatului care i-a devenit soț

”N-am vrut să vă șochez, ci să vă surprind plăcut. (zâmbește). Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită. (zâmbește)”, a spus Alexandra Stan pentru sursa menționată anterior.

Alexandra Stan: ”Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim”

Alexandra Stan a mai spus că și-ar fi dorit să aibă prietenii aproape, dar pandemia nu i-a permis. De asemenea, nunta a fost una de vis, potrivit cuvintelor artistei.

”Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim”, a mai spus cântăreața.

Alexandra Stan și-a dorit să se căsătorească într-un cadru intim. ”Ne-am dorit tare mult un eveniment intim, o petrecere în familie, pe malul mării, ceva inedit. Fiind și timpul destul de scurt, multe detalii de pus la punct, ne-am decis să lucram cu un wedding planner și am ales-o pe Irina Mărculescu – Moon Events, cu care am colaborat foarte bine! Am avut parte de confidențialitate, care a fost un „must pentru noi, de entuziasm, de profesionalism. Pe scurt, am fost pe aceeași lungime de undă și a ieșit minunat! Am fost doar noi, familia, nașii și atât”, a mai precizat Alexandra Stan.

Potrivit revistei Viva, miercuri vor apărea mai multe detalii despre acest subiect.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: