Redactia.ro
Home » Știri » Cine e tânăra care a încercat să se sinucidă la stația de metrou Lujerului? Fata a scăpat cu viață

Cine e tânăra care a încercat să se sinucidă la stația de metrou Lujerului? Fata a scăpat cu viață

cine e tanara care a incercat sa se sinucida la lujerului

Miercuri, 9 iunie, o tânără a încercat să se sinucidă la stația de metrou Lujerului. Incidentul a avut loc în jurul orei 9:00, iar echipajele de intervenție au intervenit la scurt timp după semnalarea tentative de suicid. Cine e tânăra și care e starea ei de sănătate?

Cine e tânăra care a încercat să se sinucidă la stația de metrou Lujerului

Miercuri dimineața, o tânăra de 20 de ani a încercat să se sinucidă la stația de metrou Lujerului aruncându-se în fața garniturii de metrou. Tentativa a fost una nereușită, iar tânăra a sfârșit prinsă sub tren, între vagoanele 4 și 5.

Momentan, autoritățile nu au dezvăluit identitatea tinerei și nici motivele care au împins-o să ia această decizie radicală. Forțele de ordine au intervenit imediat și au înlăturat mulțimea curioasă pentru a putea să-i acorde primul ajutor tinerei.

În cele din urmă,  în jurul orei 9:30, pompierii au reușit s-o extragă pe tânără de sub metrou și s-o stabilieze. Aceasta a fost transportată de urgență către Spitalul Universitar, iar circulația a fost reluată în condiții normale.

Tânăra era conștientă după tentativa de suicid

Din primele informații, tânăra a rămas conștientă în urma tentative de suicid și chiar a comunicat cu salvatorii sosiți la fața incidentului. Nu s-a aflat, însă, dacă aceasta le-a comunicat motivele care au îndemnat-o să recurgă la o asemenea faptă.

Metrorex a emis un comunicat de presă despre cele întâmplate, anunțând reluarea circulației normale. „Metrorex informează ca astăzi, 09.06.2021, începând cu 08:38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1. Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației. De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile:
Preciziei – Lujerului, linia 2
Eroilor 1 – Preciziei, linia 2

Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD, iar instituțiile abilitate vor cerceta condițiile în care s-a produs evenimentul. Viața are prioritate și pe această cale vă reamintim că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului.”, se arată scris în comunicatul emis de Metrorex.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: