Redactia.ro
Home » Știri » Cine e tânăra care a murit în carambolul din Sibiu. Avea 20 de ani și a murit în drum spre spital

Cine e tânăra care a murit în carambolul din Sibiu. Avea 20 de ani și a murit în drum spre spital

GALERIE FOTO (2)

Accident teribil duminică seara la Hula Bradului. Trei persoane și-au pierdut viața și alte trei au fost rănite în urma accidentului rutier de pe DN1. Cine era tânăra de 20 de ani care a murit în drum spre spital? Medicii au făcut eforturi disperate de a-i salva viața.

Cine e tânăra care a murit în carambolul din Sibiu

Duminică seara, pe DN1, în dreptul localității Hula Bradului, a avut loc un carambol, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața și alte trei au fost rănite. Salvatorii sosiți la fața locului n-au mai putut face nimic pentru două dintre victime, fiind declarat decesul pe loc, însă pe cea de-a treia reușiseră s-o intubeze. Din păcate, nici aceasta nu a supraviețuit, suferind un stop cardiorespirator pe drum spre spital.

„În urma accidentului au rezultat 6 victime. Echipajele SMURD au aplicat manevre de resuscitare pentru două persoane, un bărbat și o femeie, din nefericire în ciuda eforturilor salvatorilor, aceștia nu au răspuns manevrelor. O a treia victima, de sex feminin care a fost transportată inconștientă la UPU Sibiu a fost declarată decedată la UPU. Echipajul SAJ a transportat la spital alte două victime; una refuzând transportul la spital” a declarat Andreea Ștefan, putrtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Tânăra era cetățean strain

Din primele informații obținute e anchetatori, tânăra care a decedat în drum spre spital avea doar 20 de ani și era cetățean strain.

În prezent, polițiștii sibieni fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele în care s-a produs accidentul în care au murit trei persoane și alte trei au fost rănite.

„În această seară, la Hula Bradului, s-a produs un grav accident de circulație soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a altor două. În accident au fost implicate trei autoturisme, în prezent desfășurându-se cercetări în vederea stabilirii cauzei care a dus la producerea evenimentului. Momentan, traficul se desfășoară alternativ”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: