Redactia.ro
Home » Știri » Cine e tânărul care a murit înecat în lacul Snagov. Avea o fetiță de 2 ani

Cine e tânărul care a murit înecat în lacul Snagov. Avea o fetiță de 2 ani

Cine este tânărul care a murit în lacul Snavov. Sursă foto: Spynews.ro

Un incident tragic s-a petrecut la doar câțiva kilometri de București, în după-amiaza zilei de ieri. Dragoș, un tânăr de 23 de ani, și-a găsit sfârșitul în apele Lacului Snagov. Deși a sărit în apă într-o zi toridă, tânărul nu a mai reușit să iasă la suprafață. Dragoș era tatăl unei fetițe de doar 2 ani, iar moartea sa a lăsat în urmă o familie devastată.

Deși eforturile de salvare au fost rapide și intense, Dragoș nu a putut fi readus la viață. Locul în care Dragoș a sărit în apă avea o adâncime de aproximativ 4 metri. Când au observat că nu mai iese la suprafață, apropiații săi au intrat în panică și au sunat la 112. Cumnatul său a încercat să-l salveze, dar eforturile au fost zadarnice

Un tânăr de 23 de ani a murit înecat în Lacul Snagov

Într-o zi călduroasă, Dragoș a mers la scăldat împreună cu mai mulți apropiați pentru a se răcori. Deși nu știa să înoate, conform informațiilor, el a ignorat sfaturile celor din jur și a sărit în apă.

„Când a sărit, a ieşit puţin la suprafaţă. După aceea s-a dus înapoi la fund. A zis o dată ‘au’ şi atât” a povestit un martor care l- a văzut pe tânăr, conform observatornews.ro.

„S-a dus la fund şi s-a băgat un băiat după el ca să îl salveze şi l-a scăpat şi nu a mai putut să îl scoată afară. Dureros”, a spus un alt martor, conform observatornews.ro.

Echipajele de intervenție au ajuns rapid la fața locului. Pompierii au reușit să-l scoată pe Dragoș din apă, iar echipele medicale au început manevrele de resuscitare.

„În urma activităţilor de căutare, scafandrii au scos din apă un tânăr de 23 de ani, pentru care echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare. Cu toate eforturile depuse pentru salvarea vieţii tânărului găsit în lacul Snagov, a fost declarat decesul acestuia”, a declarat Anne Ciolcă, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Dragoș avea 23 de ani și era tatăl unei fetițe de doar 2 ani

Moartea sa subită a lăsat în urmă o soție îndurerată, care a intrat în stare de șoc și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tragedia a avut un impact profund asupra familiei și apropiaților, care sunt acum nevoiți să facă față unei pierderi incomensurabile.

Vestea morții lui Dragoș a cutremurat comunitatea locală, care a transmis numeroase mesaje de condoleanțe și suport pentru familia îndurerată. Prieteni, vecini și cunoscuți și-au exprimat regretul profund și au oferit sprijinul necesar într-un moment atât de dificil.

Tragedia de la Lacul Snagov subliniază importanța respectării regulilor de siguranță în apă, mai ales pentru cei care nu știu să înoate. Este crucial ca oamenii să fie conștienți de riscurile la care se expun și să ia măsurile necesare pentru a preveni astfel de incidente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: