Redactia.ro
Home » Știri » Cine e tânărul din Suceava împușcat în spate de polițiști. Bărbatul e în stare gravă în spital

Cine e tânărul din Suceava împușcat în spate de polițiști. Bărbatul e în stare gravă în spital

Cine e tânărul din Suceava împușcat în spate de polițiști. Bărbatul e în stare gravă în spital

Cine e tânărul din Suceava împușcat în spate de polițiști. Starea lui este gravă și se află internat în spital.

Cine e tânărul din Suceava împușcat în spate de polițiști. Bărbatul e în stare gravă în spital

Incidentul s-a petrecut sâmbătă spre duminică, în localitatea Moldoviţa din judeţul Suceava.

În autoturismul de teren, înmatriculat în Marea Britanie, erau patru tineri, însă șoferul nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor. Cu toții erau băuți și niciunul nu a vrut să le spună poliţiştilor, în primă fază, care dintre ei se afla la volan şi de ce nu a oprit la semnalul Poliției.

Unul dintre tineri, aflat în autoturism, a fost împușcat în spate de polițiști, după o urmărire cu mașinile pe raza județului.

„Şoferul urmărit nu s-a supus somaţiilor legale, situaţie în care unul dintre poliţiştii din echipaj a executat două focuri de averisment în plan vertical şi apoi foc spre autovehicul”, au transmis polițiștii.

La un moment dat, maşina de teren în care erau tinerii a ajuns pe un drum forestier greu accesibil, iar polițiștii au fost nevoiţi să se oprească după ce au tras focurile de avertisment în aer şi înspre autovehicul.

„Datorită faptului ca şoferul nu a respectat semnalul şi şi-a continuat deplasarea, mărind viteza, poliţiştii au plecat în urmărirea autovehiculului. Urmărirea s-a efectuat cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe drumul judeţean din localitate, şoferul fiind somat prin sistemul acustic, fără a fi posibilă utilizarea mijloacelor din dotare având în vedere rularea într-o zonă rurală locuită”.

„La un moment dat, autovehiculul de teren a virat şi a pătruns pe un drum forestier greu accesibil şi accidentat, poliţiştii continuând urmărirea cu dificultate, dar somând conducătorul auto, prin amplificatorul autospecialei, pentru a opri, în caz contrar urmând a fi folosit armamentul din dotare”, a arătat Poliţia Judeţeană Suceava.

„Şoferul urmărit nu s-a supus somaţiilor legale, situaţie în care unul dintre poliţiştii din echipaj a executat două focuri de averisment în plan vertical şi apoi foc spre autovehicul, ulterior urmărirea fiind întreruptă deoarece drumul forestier era unul accidentat si nu putea fi parcurs cu autospeciala de poliţie, iar autoturismul de teren avea un avantaj tehnic superior în aceste condiţii”, a precizat sursa citată.

Un apel 112 de la o persoană anonimă a anunțat, ulterior, că tânărul din mașină este rănit, având o plagă împuşcată în zona spatelui. Poliţiştii au ajuns cu dificultate la locul indicat, o zonă forestieră izolată, și a fost chemată și o ambulanță pentru el.

Victima are 21 de ani și provine din comuna Vatra Moldoviţei. El a fost dus la spital, „conștient și cooperant”.

„De asemenea, bărbatul prezenta halenă alcoolică”, a arătat IPJ Suceava.

Numele lui este Florin Negură. Din păcate, starea lui s-a deteriorat, fiind acum gravă, conform presei locale.

„Pe parcursul investigațiilor, starea pacientului s-a degradat și a fost necesară o intervenție chirurgicală de urgență. Momentan este internat în Secția Anestezie Terapie Intensivă, iar prognosticul este rezervat”, a arătat medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, potrivit monitorulsv.ro.

Cercetările care s-au derulat au stabilit că mașina a fost condusă de Samuel Mireuță, din Ciumârna, care s-a ales acum cu dosar penal, potrivit sursei mai sus menționate.

Cine e tânărul din Suceava împușcat în spate de polițiști. Bărbatul e în stare gravă în spital
Foto: arhivă Pixabay
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: