Redactia.ro
Home » Homepage » Cine e tânărul expulzat de SRI din Romania. Ce legătură avea el cu teroriștii Hamas și ce voia să facă în țara noastră

Cine e tânărul expulzat de SRI din Romania. Ce legătură avea el cu teroriștii Hamas și ce voia să facă în țara noastră

tanar expulzat

Gruparea Hamas a declanșat, în urmă cu doar câteva zile, un atac sângeros în Israel. Adepții acestei grupări sunt nemiloși și sunt capabili să comită fapte atroce pentru a-și demonstra credința. Cei de la SRI din România au făcut un anunț îngrijorător. Un student de origine palestiniană a fost expluzat de urgență din România după ce s-a descoperit faptul că acesta era susținător al grupării Hamas.

Un tânăr palestinian a fost expulzat din România de urgență

Conform informațiilor oferite de către cei de la SRI este vorba despre un tânăr originar din Fâșia Gaza care sosise în Brașov și studia la Universitatea Transilvania. El era un student bursier și la prima vedere părea un tânăr liniștit, introvert. El locuia în cămin și se angajase la o fabrică la care lucra în regim part-time.

Potrivit SRI, tânărul se afla într-un proces avansat de radicalizare şi exista un potenţial mare să treacă la executarea de acte teroriste pe teritoriul României. Ceea ce au descoperit cei de la SRI după ce l-au analizat îndeaproape pe tânăr a creat un adevărat motiv de îngrijorare și astfel s-a luat decizia ca acesta să fie expluzat imediat de pe teritoriul țării noastre. El a fost indezirabil pentru o perioadă de 10 ani.

Din dosarul care s-a aflat pe masa Curții de Apel București, pus la dispoziție de SRI, reiese că tânărul avea înclinații spre violență cu valențe teroriste împotriva evreilor şi israelienilor fiind influenţat de evenimentele securitate din Teritoriile Autonome Palestiniene.

Serviciul Român de Informații a fost de părere că tânărul de origine palestiniană reprezintă un risc la adresa securității naționale a României, punctând că acesta ar dori executarea unui atac terorist în țara noastră și atragerea de noi adepți la cauza palestiniană prin utilizarea violenţei, dar și prin radicalizarea altor palestinieni prezenți în România.

Cazul tânărului nu este singular. Mai mulți adepți Hamas au fost identificați pe teritoriul țării noastre

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti l-au declarat indezirabil pentru 10 ani. Cazul acestui bărbat ar fi numai un exemplu, întrucât din serviciile secrete de la București au declarat pentru Gândul, că mai mulţi terorişti Hamas au fost identificați în ultima perioadă și pe teritoriul României, unii dintre aceștia aflându-se în plin proces de radicalizare și fiind capabili să comită gesturi extreme în numele religiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: