Redactia.ro
Home » Știri » Cine era afaceristul de 66 ani care a murit în tragedia aviatică de sâmbătă, din judeţul Braşov. Ultimele sale cuvinte

Cine era afaceristul de 66 ani care a murit în tragedia aviatică de sâmbătă, din judeţul Braşov. Ultimele sale cuvinte

Un aparat de zbor s-a prăbușit astăzi între localitățile Râșnov și Tohanu Nou. Din păcate, pilotul în vârstă de 66 de ani a fost declarat decedat. Acesta era singur în avion.

Aparatul s-ar fi prăbușit în apropierea DN 73, km 115 + 400, între localitățile Râșnov și Tohanu Nou din județul Brașov.

Iniţial, pilotul găsit inconştient

Inițial, pilotul a fost găsit inconştient, a anunţat ISU Braşov.

”În urma producerii evenimementului a rezultat o victimă de sex masculin, inconştientă. În acest moment i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, a precizat ISU.

Din nefericire, bărbatul a decedat ulterior. Polițiștii încă efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Cine este victima?

Pilotul era un om de afaceri, un bărbat în vârstă de 66 de ani din București. Aşa cum ISU a prrecizat, omul a fost găsit în stare de inconștiență, însă, din nefericire, nu a răspuns încercărilor cadrelor medicale de a-l stabiliza.

Avionul a căzut aproape imediat după ce s-a ridicat de la sol, prăbușindu-se de la o distanță de circa un kilometru ca o săgeată, cu vârful în jos, lucru care certifică faptul că pilotul nu a apucat să redreseze aeronava.

Pasionat de aeronautică, omul de afaceri a intrat în posesia avionului ultraușor în urmă cu mai mulți ani, având sute de ore de zbor la activ. Pe rețelele de socializare împărtășea cu prietenii săi imagini și mesaje despre marea sa pasiune.

„Vârfurile nu se lasă, se cuceresc!”, a postat, recent, în mediul online, cel care a murit sâmbătă.

Accident învăluit în mister

În continuare, cauza accidentului rămâne un mister. Vremea era bună, deci acest factor iese din calcul. În momentul de față se fac cercetări amănunțite pentru a se lămuri dacă a fost vorba despre o defecțiune a avionului sau despre o greșeală pe care chiar pilotul să o fi făcut-o.

Se mai ştie că bărbatul ajunsese la Zărnești alături de unul dintre prietenii său, pentru a-i arăta cum zboară, acesta fiind martorul ridicării lui la cer, dar și a prăbușirii lui, totul petrecându-se extrem de repede.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: