Redactia.ro
Home » Știri » Cine era Dan Petrescu, miliardarul mort în accidentul aviatic din Milano? Cum a făcut avere

Cine era Dan Petrescu, miliardarul mort în accidentul aviatic din Milano? Cum a făcut avere

Toți se întreabă cine era Dan Petrescu, miliardarul care a murit în urma accidentului aviatic din Milano, asta pentru că acesta ducea o viață extrem de discretă. Deși foarte înstărit, bărbatul nu se afișa niciodată ostentativ cu posesiunile sale. Iată cum a ajuns el cel mai bogat român!

Cine era Dan Petrescu, miliardarul care a murit în accidentul din Milano

Dan Petrescu era numit „milionarul din umbra”, dat fiind faptul că era un personaj extrem de discret. Imediat după Revoluție, acesta a devenit partenerul de afaceri tăcut al lui Ion Țiriac. Averea sa a fost făcută, în mare parte, din afaceri imobiliare.

Potrivit informațiilor din presă, Dan Petrescu a încasat sume uriașe din domeniul imobiliarelor în ultimii ani. Mai precis, acesta deținea terenuri pe care sunt construite zeci de supermarketuri din țară, iar lunar încasa sume exorbitante din chirii. De altfel, neoficial, averea lui s-ar ridica la 3 miliarde de euro, ceea ce îl plasează în fruntea topului cu cei mai bogați români.

Miliardarul cu o viață extrem de discretă

În ciuda faptului că avea conturile pline, Dan Petrescu ducea o viață discretă, departe de ochii curioși ai lumii. Mulți spun că acesta prefera să ducă o viață modestă și că adesea conducea mașini vechi și zbura cu avioane low cost. Ba mai mult, ar fi fost văzut des mergând cu autobuzul până la apartamentul lui de pe Riviera Franceză.

Cum a murit Dan Petrescu

Duminică, 3 octombrie, Dan Petrescu se afla la bordul unui avion de mici dimensiuni, care s-a prăbușit într-o clădire goală din Milano. La manșa avionului se afla chiar el. Alături de el au murit alți 7 oameni, printre care fiul, soția si prieteni apropiati, care aveau si un bebelus cu ei.

Potrivit primelor informații, familia Petrescu zburase către Milano pentru a merge la o petrecere de botez. Astăzi, zburau către Sardinia, acolo unde dețineau o casă de vacanță.

La acest moment, este o anchetă în desfășurare, pentru a stabili cu exactitate împrejurările acestei tragedii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: