Redactia.ro
Home » Monden » Cine era, de fapt, Ion Șmecherul. Tânărul cioban s-a stins din cauza alcoolului

Cine era, de fapt, Ion Șmecherul. Tânărul cioban s-a stins din cauza alcoolului

Iancu Sterp a făcut aseară un anunțul trist al morții lui Ion Șmecherul, ciorbanul din Sibiul care a devenit cunoscut în mediul online. Bărbatul s-a stins din viață la doar 34 de ani, răpus de dependența sa pentru alcool. Iată cine a fost și cum a ajuns să fie cunoscut de o țară întreagă.

Cine era, de fapt, Ion Șmecherul

Pe numele său real Ion Mocanu, celebrul cioban din Miercurea Sibiului a ajuns cunoscut după ce prietenii săi au început să posteze videoclipuri amuzante cu el în mediul online. A ajuns și în atenția lui Iancu și lui Culiță Sterp, care și-au propus din acel moment să-l ajute să aibă o viață mai bună.

Ion Șmecheru ducea o viață simplă, dar fericită. Era mulțumit cu oile sale, iar în restul timpului încerca să împartă zâmbete și râsete în jurul său. Povestea lui i-a impresionat pe frații Sterp, care au decis să facă un gest inedit pentru el: să-i ridice o casă.

Tânărul cioban s-a stins din cauza alcoolului

Din păcate, bărbatul avea un mare viciu care i-a și răpus viața. Odată cu perioada de iarnă, Ion a intrat în concediu și s-a bucurat de liniștea căminului său. În loc să-și petreacă timpul alături de cei dragi, s-a lăsat prins în schimb în viciul său- alcoolul.

Iancu Sterp a dezvăluit în mediul online că în ultima lună Ion Șmecheru s-a aflat în stare de ebrietate, alcoolul nefiind în nicio zi. În cele din urmă a intrat în comă alcoolică, iar organismul său a cedat.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut să îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu când ești dependent. El, de o lună de zile, era în concediu și a cam băut în fiecare zi, iar astăzi a intrat în comă alcoolică și, din păcate, nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul!”, a comentat Culiţă Sterp pe Facebook.

Ion Șmecheru s-a stins din viață pe 1 decembrie, iar vestea a fost împărtășită cu cei ce-l îndrăgeau de Iancu Sterp.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții, îi ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuință. Cu durere în suflet vă anunț că omul care era mereu plin de viață, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion Smecherul, a încetat din viață! Vestea proastă am primit-o chiar acum și voiam să o împărtășesc și cu voi, deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp, miercuri, într-o postare pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: