Redactia.ro
Home » Știri » Cine era femeia găsită fără suflare într-un parc din Capitală. Ce au găsit anchetatorii lângă cadavru

Cine era femeia găsită fără suflare într-un parc din Capitală. Ce au găsit anchetatorii lângă cadavru

Cine era femeia găsită fără suflare într-un parc din Capitală. Ce au găsit anchetatorii lângă cadavru

Cine era femeia găsită fără suflare într-un parc din Capitală. Ce au găsit anchetatorii lângă cadavru. Sâmbătă, polițiștii din București au rămas șocați după ce au găsit cadavrul unei femei într-un parc din sectorul 6.

Femeia găsită fără suflare într-un parc din Capitală. Ce au găsit anchetatorii lângă cadavru

Potrivit Antena3, un bărbat a descoperit trupul neînsuflețit al unei tinere în Parcul Păcii din București. O tânără în vârstă de 31 de ani a fost găsită moartă pe banca. Paznicul parcului susține că tânăra era întinsă pe spătarul băncii, fiind curat îmbrăcată.

Am fost sesizat de către un cetățean că e cineva întins pe o bancă. Stătea întinsă pe spătarul băncii. Era îmbrăcată curat, avea o glugă pe cap”, a mărturisit paznicul.

Anchetatorii ajunși la fața locului au constatat decesul, iar trupul fetei a fost dus la INML. Moartea fetei este considerată suspectă, iar prima pistă ar putea fi varianta unei crime, a doua ar putea fi un suicid. De asemenea, la locul faptei, au fost descoperite mai multe ambalaje ale unui medicament antidepresiv, dar și o pilulă din acest medicament care conținea o copncentrație mare, de 100 mg.

Citeste si:A postat o poză nevinovată pe Facebook, fără să realizeze că i-a scăpat un detaliu important. Soțul ei a părăsit-o când a văzut fotografia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: