Redactia.ro
Home » Homepage » Cine era iubitul Luizei? Au pus punct relație cu o zi înainte să dispară

Cine era iubitul Luizei? Au pus punct relație cu o zi înainte să dispară

GALERIE FOTO (2)

Tot mai multe detalii ies la iveală, în ultima vreme, despre viața Luizei Melencu, presupusa prima victimă a lui Gheorghe Dincă. Acum, s-a aflat că tânăra avea o relație amoroasă, iar întrebarea de pe buzele tuturor a fost cine era iubitul Luizei?

Cine era iubitul Luizei?

Ei bine, da, Luiza Melencu avea un iubit, de care, însă, se despărțise cu o zi înainte de tragedie. Ea avusese o relație de 3-4 luni cu un tânăr pe care îl cunoaște încă din copilărie. Toți prietenii Luizei erau la curent cu această relație, care pare-se nu funcția tocmai OK.

Prietena Luizei a fost cea care a dat mai multe detalii despre motivul despărțirii dintre cei doi. „Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat. Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor. În sufletul ei, avea ceva pentru el” completează Ioana.

„Dar el era pe jumătate țigan, iar ea – româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună”, a dezvăluit Ioana, potrivit libertatea.ro.

Mama Luizei știa de existența acestui tânăr în viața fiicei ei

Dacă bunicul fetei nu-l prea plăcea, mama Luizei nu avea nimic împotriva lui. Ea a mărturisit că-l cunoaște și că le vizita des. „Alex are vreo 20 de ani. Erau de 3-4 luni împreună și venea aici s-o vadă. Cu mașina, o lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreo 2-3 ore”, a declarat mama Luizei Melencu, potrivit wowbiz.

Citește și

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: