Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Abigail Tyson, femeia cu care Tristan Tate are un copil. Anchetatorii sunt pe urmele ei

Cine este Abigail Tyson, femeia cu care Tristan Tate are un copil. Anchetatorii sunt pe urmele ei

GALERIE FOTO (3) Tristan Tate și Abigail Tyson

Andrew și Tristan Tate nu au obținut ceea ce doreau, în ciuda faptului că în fața magistraților au prezentat declarații care s-au dorit a fi cât mai convingătoare posibil. În disperare de cauză, Tristan Tate a dezvăluit un amănunt pe care nimeni nu-l știa până la momentul respectiv. Se pare că afaceristul are un copil, iar acesta ar fi motivul principal pentru care dorește eliberarea din închisoare.

Tristan Tate a cerut eliberarea pentru a fi aproape de fiica sa

Marți, pe 10 ianuarie, frații Tate au fost audiați după ce au contestat decizia de a petrece 30 de zile în spatele gratiilor. Magistrații nu s-au lăsat înduplecați de argumentele aduse de către frații Tate, deși Tristan i-a implorat să-l elibereze pentru a putea avea grijă de fiica sa! Tristan le-a mărturisit celor din sala de judecată că are o fiică alături de Abigail Tyson, o femeie care activează în domeniul industriei pornografice, vânzând conținut destinat adulților contra unor sume frumușele de bani.

Abigail Tyson
Abigail Tyson este mama copilului lui Tristan Tate

Abigail Tyson ar fi cea care ar fi condus firma de videochat în lipsa fraților Tate, iar polițiștii sunt interesați de trecutul acesteia și doresc să stabilească nivelul ei de implicare în afacerile ilegale deținute de către cei doi frați. La scurt timp după ce numele său a început să fie vehiculat în spațiul public, Abigail Tyson a luat decizia de a-și proteja intimitatea așadar contul ei de Instagram a devenit privat.

Abigail Tyson
Abigail Tyson a intrat în atenția anchetatorilor români

La audieri, Andrew Tate a ignorat cu desăvârșire presa, în timp ce Tristan Tate, îmbrăcat în costum și cu un palton bleu lung a aruncat cu zâmbete în stânga și drepta și a făcut cu mâna celor prezenți. Tristan nu a părut atât de supărat de situația în care se află și s-a bucurat de atenția primită, simțindu-se ca pe covorul roșu. În schimb, Andrew Tate nici nu a dorit să privească spre camere.

Frații Tate ar fi sechestrat două tinere și le-ar fi obligat să facă videochat

Frații Andrew și Cobra Tate au intrat în atenția autorităților române după ce a fost descoperit că două tinere, o americancă de 21 de ani din SUA și o româncă de 20 de ani, erau ținute cu forța în locuința acestora din Pipera și obligate să facă videochat. Autoritățile au descins la acel moment la locuința celor doi și le-au găsit pe cele două tinere, care au declarat că s-au făcut presiuni aspra lor pentru a începe activitatea de videochat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: