Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Adina Maria, partenera de viață a lui Cristi Tănase, cea care l-a lăsat pe preșul de la ușă, sângerând și fără dinte? Cei doi așteaptă un copil

Cine este Adina Maria, partenera de viață a lui Cristi Tănase, cea care l-a lăsat pe preșul de la ușă, sângerând și fără dinte? Cei doi așteaptă un copil

GALERIE FOTO (6)

Cristi Tănase, fostul jucător emblematic al echipei FCSB, a fost recent subiectul unor titluri șocante în presă. Imaginile surprinse de un vecin l-au arătat pe fostul fotbalist întins pe preșul de la ușă, sângerând și fără un dinte, în timp ce aștepta să fie lăsat să intre în apartamentul său. Această scenă dramatică a ridicat numeroase întrebări, iar partenera sa de viață, Adina Maria, a intrat în centrul atenției. Iată detaliile!

Cine este Adina Maria, partenera de viață a lui Cristi Tănase

Adina Maria este femeia care împarte viața alături de Cristi Tănase. Ea este cunoscută pentru pasiunile sale și pentru călitatea de a fi make-up artist. Pe lângă aceasta, Adina Maria este și o adeptă a antrenamentelor la sala de forță, demonstrând un stil de viață activ și sănătos.

Episodul în care Cristi Tănase a fost găsit sângerând și fără un dinte pe preșul de la ușă a stârnit un val de întrebări și speculații. Așteptând să fie lăsat să intre în apartamentul său, fostul fotbalist a ridicat semne de întrebare asupra relației sale cu Adina Maria. Cu toate acestea, este important să subliniem că Adina Maria este însărcinată cu primul lor copil, ceea ce ridică și mai mult semne de întrebare cu privire la circumstanțele incidentului.

Sursa foto: fanatik.ro

Reacția lui Cristi Tănase

Cristi Tănase a negat vehement că ar fi fost victima unei agresiuni, explicând că se afla în fața ușii apartamentului său și aștepta să intre. A adăugat că incidentul s-a datorat faptului că are dinți provizorii, iar unul dintre aceștia i-a căzut, lăsând impresia unei situații mai dramatice decât în realitate. De asemenea, fostul fotbalist a subliniat că nu s-a drogat și că este hotărât să își dovedească nevinovăția în fața autorităților.

„Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni”, potrivit Fanatik. 

Astfel, incidentul în care Cristi Tănase a fost găsit sângerând și fără un dinte pe preșul de la ușă a ridicat numeroase întrebări cu privire la relația sa cu Adina Maria, partenera sa de viață. Cu toate acestea, este important să așteptăm clarificări și explicații suplimentare înainte de a trage concluzii definitive.

 

Sursa foto: Prosport

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: