Redactia.ro
Home » Sport » Imaginile momentului cu fotbalistul Cristi Tănase! După ce a fost prins drogat la volan, a fost găsit leșinat în scara blocului

Imaginile momentului cu fotbalistul Cristi Tănase! După ce a fost prins drogat la volan, a fost găsit leșinat în scara blocului

GALERIE FOTO (4)

Ghinioanele s-au abătut implacabil asupra lui Cristi Tănase, cunoscut în mediul fotbalistic sub pseudonimul Dodel, un fost căpitan de marcă al echipei preferate a lui Gigi Becali. Bărbatul a fost surprins într-o ipostază de-a dreptul jenantă, iar imaginile au făcut imediat înconjurul internetului.

În ansamblu, viața lui Cristi Tănase este un amalgam de realizări în fotbal, dar și de momente dificile și încercări personale. Chiar și în fața obstacolelor, el își menține speranța și se angajează în continuare în proiecte care îi pot aduce satisfacție și împlinire atât în plan profesional, cât și personal.

Imagini neașteptate cu Cristi Tănase

În vârstă de 36 de ani, acest fotbalist emblematic al României din ultimele două decenii a fost recent surprins într-o ipostază dezolantă: singur, plin de sânge, sprijinindu-se de o ușă. În imaginile care au devenit virale, se poate observa clar că Dodel părea confuz și cu o privire încărcată de tristețe.

Dodel a fost protagonistul mai multor episoade care au marcat declinul său, iar unul dintre cele mai recente incidente a fost cel în care a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. În luna decembrie a anului 2023, autoritățile din Pitești l-au oprit pentru un control de rutină, descoperindu-l drogat la volan. A fost deschis un dosar penal, iar Dodel a fost supus testelor la Institutul de Medicină Legală.


Deși testul de alcoolemie a ieșit negativ, testul de droguri a indicat prezența unei substanțe interzise în organismul său. În urma acestui incident, permisul său de conducere i-a fost suspendat. Aceasta nu este prima dată când fostul fotbalist se află într-o astfel de situație, întrucât în anul 2010 a fost prins conducând sub influența alcoolului, ceea ce i-a atras suspendarea permisului auto.

Pe lângă aceste probleme cu autoritățile, Dodel a fost implicat și într-un conflict cu membrii Clanului Caran, un incident petrecut într-un local de lux din București. Conform relatărilor, Dodel ar fi fost implicat într-o altercație cu un bărbat, evenimentul având loc în timpul nopții.

Cristi Tănase, favoritul lui Gigi Becali la FCSB

Parcursul lui Cristi Tănase în fotbal este marcat de numeroase schimbări și realizări. De la o vârstă fragedă, el și-a dorit să devină fotbalist, iar această dorință s-a împlinit când, la vârsta de 22 de ani, s-a transferat de la FC Argeș la FCSB, echipa patronată de Gigi Becali. A petrecut ani în această echipă, câștigând 7 trofee, dar și experimentând fotbalul în alte țări, cum ar fi China și Turcia, jucând pentru echipe precum Tianjin Teda, Sivasspor și Karabukspor. După aceste experiențe internaționale, s-a întors în țară, evoluând pentru FC Argeș și Academica Clinceni, înainte de a se retrage în vara anului 2022.

În plan personal, Dodel s-a căsătorit cu Adina Maria, o parteneră care i-a adus stabilitate și liniște. La începutul anului 2024, ei au anunțat o veste minunată: sunt în așteptarea primului lor copil, partenera fiind gravidă în șapte luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: