Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Adriana Titieni, femeia care a fost surprinsă alături de Alexandra Papadopol

Cine este Adriana Titieni, femeia care a fost surprinsă alături de Alexandra Papadopol

GALERIE FOTO (8) Cine este Adriana Titieni, femeia care a fost surprinsă alături de Alexandra Papadopol

Cine este Adriana Titieni, femeia care a fost surprinsă alături de Alexandra Papadopol. Adriana Titieni a fost surprinsă sărutându-se cu actorul Alexandru Papadopol.

Cine este Adriana Titieni

La numai o lună după ce Alexandru Papadopol a divorțat de actrița Ioana Ginghină, acesta a fost surprins sărutându-se cu Adriana Titieni, actriță și realizatoare de emisiuni radio.

Adriana Titieni este cunoscută ca fiind soția marelui actor Adrian Titieni și rector al UNATC. Potrivit apropiaților celor doi, cuplul Titieni s-ar fi destrămat, un indiciu ar fi și faptul că Adriana a revenit la numele de fată  Irimescu pe Facebook. Cei doi actori au împreună doi copii majori, Ariadna Titieni, studentă la Universitatea de Medicină și Marc Titieni, student la Teatru.

Adriana Titieni a jucat în mai multe producții cinematografice alături de Ioana Ginghină și Adrian Titieni, precum serialul „În familie”. Actrița s-a născut în Râmnicu Vâlcea, iar în anul 2001 a absolvit UNATC, secția actorie. Din 1999, Adriana și-a început cariera în televiziune, fiind prezentatoare a Jurnalului Cultural de pe TVR Cultural.

Cuplul Adriana și Adrian Titieni

Povestea de dragoste dintre cei doi actori a început în perioada când Adriana era studentă la actorie iar Adrian Titieni era lector.
Adrian Titieni a renunțat la postul de profesor la clasa iubitei sale, iar după un an de relație, cei doi s-au căsătorit.

La 23 de ani, actrița a adus-o pe lume pe Ariadna, fiica celor doi. Iar după numai un an, actrița a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al familiei, Marc. În urmă cu câțiva ani, actrița descria povestea de dragostea dintre ea și soțul ei.

„Suntem de nouă ani împreună şi sper să mai fim înca de zece ori pe-atât, chiar îmi doresc ca relaţia asta să se sfârşeasca doar odată cu dispariţia mea de pe pamânt. A  mea sau a lui. Nu cred că se erodează . Eu sunt aproape dependentă de soţul meu.Poate părea o exagerare. E un lucru pe care nu l-am mai spus. Nu pot să adorm dacă Adrian nu este acasă. Iar când pleacă la spectacole, primele două, trei zile de acomodare sunt cumplite“, spunea Adriana

Loading...