Redactia.ro
Home » TV » Cine este Alexandra Matei de la Asia Express. Participă alături de Nico

Cine este Alexandra Matei de la Asia Express. Participă alături de Nico

GALERIE FOTO (2) cine este alexandra de la Asia Express

Competiția stă să înceapă, iar toți se-ntreabă cine este Alexandra Matei de la Asia Express. Ei bine, tânăra este nimeni alta decât fiica artistei Nico, pe care o știm cu toții. Alexandra Matei are un „istoric” cu competițiile sportive și cu reality-showurile, dar haideți să vedem cu ce se ocupă tânăra mai exact!

Cine este Alexandra Matei de la Asia Express

Alexandra (29) este o amatoare de adrenalină și fostă concurentă a show-ului „Supraviețuitorul”. Așadar, nu e de mirare că răspuns afirmativ chemării în cadrul acestei emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1. „Îmi plac lucrurile extreme”, declara Alexandra Matei, în urmă cu doi ani pentru revista OK!.

Nico și fiica ei, Alexandra
Nico și fiica ei, Alexandra

Cât despre profesia ei, Alexandra este model, dar și designer. Mama sa, Nico, este foarte mândră de reușitele fiicei sale. “Începem, cu pași înceți, o afacere nouă. O să își deschidă un atelier și o să facă ținute pentru bărbați. Acum este la început, are câteva modele care îmi plac foarte mult, sunt câteva tricouri foarte lejere. Ea ar vrea ca linia ei să fie mai mult pentru sportivi. Face schițele singurică și mă bucur mult când o văd că muncește și că se implică. Momentan lucrează acasă”, a declarat Nico pentru Click!

Ce spunea Alexandra despre competiția „Asia Express”

După cum bine se știe, filmările la celebra emisiune s-au încheiat, iar concurenții s-au întors deja în România. Alexandra a făcut niște precizări cu privire la această experiență, însă înainte de participa în competiție. „Eu sunt o fire foarte competitivă și sociabilă, iar Asia Express este exact despre asta! Competiția din cadrul acestui show este în primul rând una interioară (cu mine însămi) și un prilej unic de a socializa cu oameni dintr-un mediu nou, total necunoscut. Sunt convinsă că experiența Asia Express mă va face mai puternică și de altfel, cel mai important, va consolida frumoasa relație de prietenie dintre mine și mama.”, spunea tânăra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: