Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Alexandru, concurent la Insula Iubirii. E extrem de sigur pe relația sa cu Teodora

Cine este Alexandru, concurent la Insula Iubirii. E extrem de sigur pe relația sa cu Teodora

Fanii emisiunii Insula Iubirii au făcut deja cunoștință cu cele 5 cupluri care au venit să își testeze relația, cât și cu cele 20 de ispite, 10 masculine și 10 feminine. Printre participanți se află și Alexandru. Este magician, are 31 de ani și a venit însoțit de soția lui, Teodora. Este mai mare cu 12 ani decât ea! Deși au făcut deja cununia civilă, cei doi sunt împreună de mai puțin de un an!

Cine este Alexandru, concurent la Insula Iubirii

Unul dintre cuplurile din cel de-al șaselea sezon Insula Iubirii e cel format din Teodora și Alexandru. Cei doi tineri formează un cuplu de aproximativ un an și au devenit deja soț și soție. Au venit la Insula Iubirii să vadă cât de puternică e de fapt conexiunea dintre ei doi. Momentan, au făcut însă doar cununia civilă, iar dacă vor trece testul relației, sunt pregătiți să o facă și pe cea religioasă.

Între Alexandru de la Insula Iubirii și partenera lui, Teodora, e o diferență de 12 ani. Tânara lui iubită are doar 19 ani și, momentan, acest lucru nu pare să fi reprezentat un impediment în relația lor. Cei doi locuiesc în București.

La fel ca Teodora, Alexandru s-a arătat sigur pe relația lor. Concurenta de la Insula Iubirii e de părere că au o căsnicie perfectă.

Alexandru de la Insula Iubirii e magician

Alexandru de la Insula Iubirii e de profesie magician. De ani buni, tânărul le aduce zâmbetul pe buze copiilor prin trucurile sale. I se spune „trei de treflă’, iar asistenta lui e chiar soția sa, Teodora, cea cu care s-a înscris la Insula Iubirii.

Alexandru de la Insula Iubirii a fost la Românii au talent

Alexandru nu e străin de lumea televiziunii. În urmă cu mai mulți ani, el a concurat la Românii au Talent. Tânărul magician a avut atunci o intrare spectaculoasă, coborând pe o frânghie. Prestația lui de pe scenă l-a condus până în semifinală.

La acea vreme, Alexandru, actual concurent la Insula Iubirii, i-a rugat pe spectatorii Românii au Talent să arunge o minge verde prin sală și să aleagă o carte. Ulterior, el i-a întrebat pe jurați dacă vor să schimbe cartea, iar ei s-au hotărât asupra unui trei de treflă. Tânărul a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a scos un pachet alb de cărți. Le-a întins pe masă, iar pe acestea era inscripționat negru pe alb: trei de treflă, conform stirileprotv.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: