Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Alișor Sadoveanu, liderul interlop din Chitila asasinat în SUA. Cum își ducea viața în America, dat în urmărire internațională

Cine este Alișor Sadoveanu, liderul interlop din Chitila asasinat în SUA. Cum își ducea viața în America, dat în urmărire internațională

GALERIE FOTO (3)

Liderul clanului Sadoveanu a fost asasinat în Statele Unite de un alt interlop român. Se stie că era următorit internațional, însă puțini știu cine este de fapt Alișor Sadoveanu!

Cine este Alișor Sadoveanu

Alișor Sadoveanu este unul din liderii clanului Sadoveanu, din Sectorul 1, București. Acesta a plecat în urmă cu 2 ani în SUA, când a fost condamnat, în lipsă, la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie. Bărbatul a fugit în Statele Unite ale Americii înainte ca autoritățile din România să-i pronunțe sentința, însă a avut parte de un sfârșit tragic.

Cine este Alișor Sadoveanu? Ajuns în Los Angeles, cunoscutul interlop s-a asociat cu mai multe personaje controversate și a ajuns să-și păcălească rivalul din Buzău cu 200.000 de dolari. Acesta a și fost motivul crimei, interlopul din Buzău fiind decis să-și facă singur dreptate pentru țeapa primită.

Viața lui Alișor Sadoveanu din America a fost una foarte bună, până de curând când lucrurile au luat o întorsătură gravă. Se pare că acesta ducea o viață pe lux și opulență, se plimba cu mașini de sute de mii de euro și umbla cu cei mai mari interlopi din SUA.

Cine este Alișor Sadoveanu? Interlopul face parte din Clanul Sadoveanu, cunoscut pentru trafic de carne vie și proxenetism, condus de Cristian Mitrache. A avut multe antecendete înainte de a fugi în Statele Unite și a-și reface viața în libertate. Deseori posta pe Facebook și pe Youtube live-uri cu activitățile sale din locurile extravagante din SUA, însă se pare că această viața l-a costat foarte scump, chiar cu prețul vieții sale.

Potrivit informațiilor transmise de gandul.ro, Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, este văr al interlopului Nat Mincă. Mincă e considerat în lumea interlopilor vinovatul moral pentru uciderea lui Emi Pian, în vara lui 2020. Mincă era certat cu frații Pian după aceștia îi dăduseră bani împrumut fiului său de 18 ani, un împătimit al jocurilor de noroc.

Cine este Alișor Sadoveanu? Supărat, Nat Mincă îi anunțase pe frații lui Emi că nu le mai dă niciun ban înapoi. În noaptea crimei, Nat a fost de față atunci când Richard Rinu, un apropiat al său, l-a umilit public pe Emi Pian. Ca urmare, acesta și-a chemat frații pentru a-i apăra onoarea pătată în fața unui lider al Sadovenilor.

Harta clanurilor care ţin Capitala

Sectorul 1 este dominat de Clanul Geamănu, celebru pentru furtul limuzinei lui Gigi Becali. Sandu Geamănu, liderul, se află acum în puşcărie pentru omor. Tot aici e și Clanul Sadoveanu, cunoscut pentru trafic de carne vie și proxenetism, condus de Cristian Mitrache. Din acest clan face parte și Alișor Sadoveanu, interlopul ucis în Statele Unite de un mafiot din Buzău.

În sectorul 2 se află Clanul Caran. Membrii reţelei se ocupă cu traficul de droguri şi de persoane. Unul dintre liderii Caranilor este acum la închisoare, tocmai pentru trafic de persoane, din care a câştigat milioane de euro. Proxenetism, trafic de droguri, jafuri, camatarie, furturi din TIR-uri. Acestea sunt activităţile pe care le desfasoară membrii gruparii Duduienilor. Ei au uimit poliţiştii prin modul în care reuşeau să fure bunuri din tir-uri, în mers.

Însectorul 3 suprematia o detine clanul Chira. Acești interlopi au racolat tinere şi le-au obligat să se prostitueze. Pe unele le-au vândut ca la târg, pentru sume între 600 şi 1.000 de euro. Liderii clanului au fost săltați anul trecut de catre procurorii DIICOT.

Unul dintre cele mai cunoscute clanuri îşi face veacul însectorul 4 al Capitalei. Este vorba despre rivalii Cămătarilor, Sportivii. Taxele de protecție și fraudele cu cărți de credit sunt specialitatea grupării cunoscute pentru acte de o cruzime înfiorătoare. Interlopii sunt acuzaţi că au torturat datornicii care nu le restituiau la timp banii. Liderul Sportivilor a fost condamnat în primă instanţă la 12 ani de puşcărie. Și Clanul Gruia este stăpân peste o parte din sectorul 4. Interlopii sunt recunoscuti pentru evaziune fiscală și tâlhării.

Cea mai cunoscută și periculoasă grupare interlopă din Capitală este cea a Cămătarilor. Proxenetism, lipsire de libertate, cămătărie şi şantaj sunt doar câteva dintre acuzaţiile pentru care au fost condamnaţi cămătarii. Liderii, fraţii Sile si Nutu Camataru se afla acum in spatele gratiilor, după ce au sărit la bătaie chiar în faţa judecătorilor, la Curtea de Apel Bucureşti. Afacerile lor sunt, însă, coordonate de copii şi de locoteneţii familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: