Redactia.ro
Home » Știri » Clanul Duduianu, din nou în fața anchetatorilor. 13 membri ai grupului interlop sunt acuzați că au tâlhărit mai mulți maneliști

Clanul Duduianu, din nou în fața anchetatorilor. 13 membri ai grupului interlop sunt acuzați că au tâlhărit mai mulți maneliști

Clanul Duduianu, din nou în fața anchetatorilor

Clanul Duduianu pare că nu mai scapă de probleme. După moartea liderului Emi Pian, au ieșit la iveală mai multe informații care au alertat autoritățile române. Acum, treisprezece membri ai clanului Duduianu au fost trimișit în judecată pentru șantaj și tâlhărie. Acestia sunt acuzați că ar fi cerut prin violență, sume mari de bani, care ajungeau la 100.000 de euro, de la numeroși cântăreți de manele.

Clanul Duduianu, din nou în fața anchetatorilor. 13 membri ai grupului interlop sunt acuzați că au tâlhărit mai mulți maneliști

Treisprezece membri ai clanului Duduianu sunt trimiși în judecată, după ce au fost acuzați că ar fi șantajat și tâlhărit mai mulți maneliști. Conform Digi24, aceștia ar fi încasat sume mari, care ajungeau până la 100.000 de euro. „În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1.

Așadar, în judecată au fost trimiși Ștefan Duduianu, Florin Duduianu, zis Aramis, Nicoale Mihai Vențer, Marius Cristian Radu, Mihai Cristian Olaru, Sofian Văduva, Cristian Bolcoș, Sebastian Mario Radu, Ionuț Văduva, Miltiade Văduva, Ion Corporan. Aceștia sunt acuzați de șantaj, tâlhărie, lipsire de libertate, distrugere, ameninințare și tulburarea ordininii și liniștii publice. Mai exact, membrii clanului Duduianu sunt acuzați că ar fi tâlhărit mai mulți maneliști după evenimente sau i-ar fi obligat să cânte gratic la diverse spectacole. În dosarm s-au constitut părți civile mai mulți maneliști cunoscuți, printre care Florin Salam, Leo de la Kuweit și Marian Oprea.

Liderul clanului Duduianu a fost ucis

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis în noaptea de 3 spre 4 august de către un membru al clanului Rinu, Gheorghe Emanuel. Se pare că cei doi s-ar fi luat la ceartă în timpul unui joc de barbut, după ce Gheorghe Emanuel, l-ar fi jignit și amenințat pe Emi Pian. După ce conflictu s-a aplanat, Emi și fiul său au plecat, iar pe drum s-au întâlnit cu frații săi, Grațian și Ciprian Pian, după care s-au întors înapoi pentru a se răzbuna.

În timpul încăierării, Emi Pian, în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiat în femur, în timp ce Gheorghe Emanuel, de 23 de ani a fost bătut de frații liderului Duduianu. În cele din urmă, Emi Pian a fost dus de urgență la spital de către fiul său, dar ulterior acesta a decedat pe patul de spital, după ce medicii au declarat că a pierdut foarte mult sânge. Principalul motiv al scandalului ar fi fost faptul că doi indivizi ar fi împrumutat cu bani același jucător, gest interzis în tradiția grupărilor interlope. După moartea acestuia, au ieșit la suprafață mai multe informații, care au alertat autoritățile să intervină.

De asemenea, în timpul priveghiului lui Emi Pian, șefii Polițiri Române s-au întâlnit cu frații liderului ucis, momentul fiind surprins de camerele de supraveghere din zona. După ce acestea au fost făcute publice, Liviu Vasilescu, șeful Poliției a și-a anunțat demisia, susținând că a făcut acest gest pentru a apăra românii de activitățile ilegale ale interlopilor. Totodată, Grațian și Ciprian Pian au fost arestați preventiv, urmând a fi judecați pentru tentativă de omor. Aceștia sunt acuzați că ar fi încercat să-l omoare pe cel care le-a ucis fratele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: