Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Andreea Ioniță, fata găsită moartă în gara Ciulnița. Tânăra avea lovituri puternice la cap

Cine este Andreea Ioniță, fata găsită moartă în gara Ciulnița. Tânăra avea lovituri puternice la cap

Trupul unei tinere de 25 de ani a fost găsit miercuri seară, 6 septembrie, de polițiști la circa 20 de metri de Gara Ciulniţa din Călărași.

Victima se întorcea de la Constanța, iar polişiştii au fost alertați de tatăl ei, care a precizat că nu a ajuns acasă şi nu poate s-o contacteze.

Fata era farmacistă

O tânără farmacistă s-a stins din viaţă pe şina de tren, în timp ce familia o aştepta în gară. Venise să-şi viziteze rudele, însă nu a mai apucat să calce pragul casei natale. Tatăl său, poliţist, este cel care i-a găsit trupul neînsufleţit, împreună cu sora mai mica a fetei.

Potrivit IPJ Călărași, tânăra avea lovituri puternice la cap. „La data de 6 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ciulniţa au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-Bucureşti, neştiind nimic despre ea.

În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului”, a transmis IPJ Călăraşi.

Tatăl ei, de la trupele DIAS

Andreea Ioniță a fost găsită decedată, lovită la cap, pe sensul de mers către București, în partea opusă satului Drajna. Femeia a fost găsită printre buruienile crescute de-a lungul căii ferate.

E posibil să fi vrut să fie aproape de coborâre și să fi deschis ușa vagonului înainte de a ajunge trenul în gară, iar din neatenție să fi alunecat.

Se are în vedere și ipoteza că ar fi fost împinsă din tren, de aceea se fac verificări ca să afle dacă a fost în compania unei persoane în tren.

Fiica polițistului de la DIAS, Andreea Ioniță a fost puternic lovită la cap, la o distanță de 20 metri de Gara Ciulnița.

Poliţiştii au deschis acum dosar penal pentru omor şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: