Redactia.ro
Home » Monden » Cine este arbitrul român care a intrat în istoria EURO. Uite cât de frumoasa este soția sa

Cine este arbitrul român care a intrat în istoria EURO. Uite cât de frumoasa este soția sa

GALERIE FOTO (2)

Istvan Kovacs, unul dintre cei mai respectați arbitri români, a făcut istorie la EURO 2024, arbitrand meciuri cruciale și remarcându-se prin profesionalismul său. UEFA a recunoscut performanțele sale, dar, surprinzător, nu l-a inclus pe lista arbitrilor pentru optimile de finală. Decizia a fost explicată de Roberto Rosetti, șeful arbitrajului UEFA, menționând că selecția se bazează pe meritocrație și calitatea prestațiilor.

Performanța la EURO 2024

Istvan Kovacs a fost delegat să arbitreze meciurile dintre Slovenia – Serbia și Cehia – Turcia, ambele din faza grupelor. În special, meciul dintre Cehia și Turcia a fost unul tensionat, în care Kovacs a arătat 18 cartonașe galbene și două cartonașe roșii, un record pentru un meci de la EURO. Această performanță l-a adus în atenția publicului și a specialiștilor, dar a generat și controverse.

În meciul cu Cehia, arbitrul român a fost criticat de căpitanul ceh Tomas Soucek pentru stilul său considerat arogant. Soucek a menționat că un arbitru bun este cel care nu se remarcă prea mult, dar Kovacs a fost foarte vizibil în acest meci. Cu toate acestea, Rosetti a subliniat că deciziile luate de Kovacs au fost corecte și în conformitate cu regulile.

Viața personală: frumusețea din spatele succesului

Pe lângă cariera sa de succes, Istvan Kovacs are și o viață personală remarcabilă. Soția sa, Denisa Fazakas, este o prezență atrăgătoare și activă pe rețelele sociale. Cei doi formează un cuplu de invidiat și au participat la numeroase evenimente mondene, inclusiv la Gala Sportului Românesc de la Ateneul Român.

Denisa, model de profesie, este adesea comparată cu o zeiță elenă pentru frumusețea și eleganța sa. Imaginile postate de ea pe rețelele sociale din vacanțele exotice alături de Kovacs, inclusiv din Insulele Seychelles, au captat atenția și aprecierea fanilor.

Decizia UEFA și impactul asupra carierei

Decizia UEFA de a nu-l delega pe Kovacs pentru optimile de finală a fost o surpriză pentru mulți. Rosetti a explicat că selecția arbitrilor pentru fazele eliminatorii este extrem de competitivă și se bazează pe prestațiile din meciurile anterioare. Deși Kovacs nu a fost selectat pentru optimile de finală, performanțele sale la EURO 2024 au fost remarcabile și au contribuit la creșterea reputației sale internaționale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: