Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Aurelian Niamțu, artistul din generația de aur căruia Andra i-a dat Golden Buzz la „Romanii au talent 2022” (VIDEO)

Cine este Aurelian Niamțu, artistul din generația de aur căruia Andra i-a dat Golden Buzz la „Romanii au talent 2022” (VIDEO)

GALERIE FOTO (6)

Surpriză mare, vineri seară, la Romanii au talent 2022. Andra i-a dat Golden Buzz lui Aurelian Niamțu, un artist din generaţia veche a muzicii româneşti. Concurentul are 72 de ani, este din Iași, și a cântat, de-alungul vieții, alături de nume mari ale muzicii românești, cum ar fi Angela Similea, Corina Chiriac sau Aurelian Andreescu.

Bărbatul cântă de 52 de ani. Din asta a trăit toată viața. Din 1969 a concert la Sala Palatului cu toate vedetele României de la acea vreme.

Înainte de a cânta, a fost ospătar

Aurelian Niamțu a încercat chiar şi meseria de ospătar, înainte de a se dedica total muzicii. În 1973 a participat la o emisiune de tineret: Teletop 73, unde a luat trofeul. Când s-a căsătorit și când s-au născut cei doi băieți a fost cel mai fericit, după cum a mărturisit chiar el.

A venit la „Românii au talent”, să se consoleze după dispariția soției. I-ar fi plăcut să vină și băiatul, să facă un duet, dar are alt eveniment.

Cel mai bun prieten al meu a fost Aurelian Andreescu. Mă opreau oamenii și mă felicitau. Artiștii, la vremea aceea, erau respectați. Pot să spun cu mândrie că mi-am dedicat toată viața scenei.

M-am gândit să vin și la Românii au talent și să arăt că la vârsta mea, de 72 de ani, încă pot cânta și pot cânta bine. Vreau să arăt publicului că încă am valoare. Nu este o rușine să spun că sunt artiști care de multe ori nu au ce pune pe masă”, a spus Aurelian Niamțu la Românii au talent.

Andra a explicat de ce a dat Golden Buzz

Andra, încurajată de colegii săi, a apăsat butonul auriu Golden Buzz și l-a trimis pe Aurelian Niamțu direct în semifinalele Românii au talent.

„Nu se putea altfel! Nu se putea fără Golden Buzz. Sunt mândră și onorată că am avut șansa să ofer acest buton auriu unei voci ca a asta… Cântă de o viață, dar mulți am aflat abia acum de el”, a spus Andra.

„E un moment unic în istoria emisiunii! E un moment de-a dreptul magic”, a zis şi Andi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: