Redactia.ro
Home » TV » Povestea de viață impresionantă a lui Alex Furman, concurentul de la Românii au talent. A făcut armata în Israel

Povestea de viață impresionantă a lui Alex Furman, concurentul de la Românii au talent. A făcut armata în Israel

GALERIE FOTO (3) Povestea de viață impresionantă a lui Alex Furman, concurentul de la Românii au talent

Povestea de viață  impresionantăa lui Alex Furman, concurentul de la Românii au talent. Magicianul de la Românii au Talent i-a impresionat atât pe jurați, cât și pe telespectatori cu talentul său. Alex a descoperit magia la vârsta de 5 ani.

Povestea de viață impresionantă a lui Alex Furman, concurentul de la Românii au talent. A făcut armata în Israel

Alex Furma a participat în prima ediție a sezonului 12, Românii au talent. Acesta i-a impresionat pe cei patru jurați cu numărul său de magie. Tânărul are o poveste de viață impresionantă. La 14 ani s-a mutat singur, departe de părinți, a studiat design vestimentar, a făcut armata în Israel și a luat în securitate în Anglia. În prezent, Alex este tatuator, dar este pasionat de magie. Alex Furman a reușit să facă cel mai bun număr de magie pe scena „Românii au talent”.

În vârstă de 21 de ani, Alex i-a impresionat în prima ediție a noului sezon, iar Mihai Bobonete, i-a spus că numărul lui a fost spectaculos. Tânărul a vorbit despre decizia lui de a merge în armata israeliană.

„Decizia de a merge în armată a fost una foarte spontană. Inițial am dat la facultate pentru că am văzut că toată lumea face asta, deși în adâncul meu știam că eu nu sunt ca toată lumea. După câteva luni de facultate, am decis să fac o schimbare. Eram conștient că sunt imatur și deși am crescut, în interiorul meu încă eram un copil vulnerabil.Armata mi s-a părut cel mai bun mod de a evolua ca persoană, fizic și psihic, și când am spus tuturor că vreau să merg acolo, faptul că oamenii mă vedeau incapabil, m-a motivat și mai tare să merg. La urma urmei, eu și prin magie și prin orice fac, încerc să arăt oamenilor că suntem capabili de orice.A fost cea mai grea și, în același timp, cea mai frumoasă experiență din viața mea de până acum”, a spus Alex Furman pentru Click.ro.

Alex îmbină tatuajele cu magia

Alex Furman este pasionat de magie, dar meseria lui este de tatuator. Tânărul a spus că vrea să le facă pe amândouă. S-a făcut remarcat la Românii au Talent și are toate șansele să meargă în finala emisiunii, întrucât a impresionat multă lume cu numărul său de magie. „Visul meu e să ajung să le fac pe amândouă. Să călătoresc, să fac show-uri de magie și să tatuez prin toată România. Ce îmi place cel mai mult e că fiecare tatuaj sau fiecare număr de magie pe care îl fac, schimbă într-un fel viața cuiva.

Am un impact asupra vieții acelui om, ceea ce mi se pare fascinant, faptul că eu am puterea de a face un om să se simtă mai bine. Cred că fiecare avem o menire, și asta e menirea mea, să inspir”, a declarat Alex Furman.

Alex face și vlogguri pe Youtube și îi place să ajute oamenii. „Pe lângă magie, îmi place mult să tatuez, să desenez, să scriu versuri, să fac vlogguri pentru canalul meu de YouTube. Îmi place orice activitate prin care pot să îi inspir sau să îi ajut pe alții. Viața oricum este scurtă, deci, în anii care mi-au mai rămas nu vreau decât să las în urmă un loc mai bun pentru viitorii mei copii. Mi s-a spus des că un singur om nu poate schimba lumea… asta până când vine un om care o face. Totul este imposibil până când vine cineva care face acel lucru”, a mai spus tanarul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: