Redactia.ro
Home » Homepage » Cine este băiatul de 8 ani care a primit al doilea Golden Buzz la Românii au Talent, de pe Pro TV. Mihai Bobonete a fost șocat: „Ești unic” | Foto+Video

Cine este băiatul de 8 ani care a primit al doilea Golden Buzz la Românii au Talent, de pe Pro TV. Mihai Bobonete a fost șocat: „Ești unic” | Foto+Video

GALERIE FOTO (6)

În seara de vineri, 9 februarie 2024, scena emisiunii „Românii au Talent” de la Pro TV a fost martora unei prestații uluitoare, care a captivat atenția atât a juraților, cât și a publicului din întreaga sală. Momentul care a captat inimile tuturor a fost cel al micuțului Bboy Nana, un copil de doar 8 ani, originar din Taiwan, care a demonstrat o pasiune și un talent pentru dansul breakdance care l-a făcut să strălucească pe scena competiției.

Deși tânărul dansator este originar din Taiwan, el și-a adus energia și talentul în fața juraților români cu o prezență ce a impresionat pe toată lumea. Mihai Bobonete, unul dintre jurații emisiunii, a fost atât de profund impresionat de momentul oferit de Bboy Nana, încât nu a ezitat să îi acorde celui mic al doilea Golden Buzz al sezonului. Cu o expresie plină de admirație, Bobonete i-a transmis micuțului dansator că este „unic”, recunoscând astfel talentul extraordinar al acestuia.

Cine este băiatul care a primit al doilea Golden Buzz la Românii au Talent

Bboy Nana s-a născut și a crescut în Taiwan, iar dansul a devenit pasiunea sa supremă încă de la o vârstă fragedă. Investind timp și efort în dezvoltarea sa artistică, micuțul a reușit să-și perfecționeze talentul în dansul breakdance până la un nivel impresionant. Astfel, când a urcat pe scena „Românii au Talent” în acea seară memorabilă, Bboy Nana a reușit să ofere o prestație care a impresionat și a captivat inimile tuturor celor prezenți.

Cu o energie debordantă și o tehnică impecabilă, Bboy Nana a reușit să încânte publicul și jurații cu fiecare mișcare a sa. Dansând cu pasiune și determinare, micuțul a demonstrat o abilitate remarcabilă de a-și controla corpul și de a-și exprima emoțiile prin mișcările sale. Fiecare pas, fiecare piruetă și fiecare acrobație au fost executate cu o precizie și o grandoare care au lăsat publicul fără cuvinte.

Însă, succesul său nu a venit fără efort și dedicare. Bboy Nana a mărturisit că petrece între 5 și 8 ore pe zi repetând mișcările sale de dans, dorind să atingă perfecțiunea și să ofere publicului său o prestație memorabilă. Această disciplină și determinare de care a dat dovadă micuțul dansator au fost recunoscute și apreciate de către toți cei prezenți în sală în acea seară.

Mihai Bobonete i-a dat Golden Buzz

Pentru Bboy Nana, momentul de pe scena „Românii au Talent” a reprezentat nu doar o oportunitate de a-și prezenta talentul în fața unui public larg, ci și o experiență cu totul nouă și provocatoare. Micuțul dansator a recunoscut că, deși este pasionat de dans, și-ar fi dorit să aibă mai mult timp liber pentru a se bucura și de alte activități, precum jocurile video. Cu toate acestea, el și-a concentrat întreaga atenție și energie în pregătirea sa pentru această competiție și a reușit să ofere un spectacol memorabil.

„Doamne, ce frumusețe de băiat”, s-a exprimat Andra.

„Mi se pare total ireal ce am văzut. Mi se pare un fenomen. E ireal! Una, două s-a aruncat în cap și a început să se rotească fără oprire”, a spus Andi.

„Ești foarte bun! Mi-e teamă că risc să nu te mai văd prea curând pe scena asta. Ești unic de-a dreptul! La 8 ani, să faci asta, să le lași… Pentru că vreau să te văd mai departe și să fiu sigur că mai vii la Românii au Talent… și pentru că ești un fenomen”, a spus Mihai Bobonete, apoi a apăsat Golden Buzz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: