Redactia.ro
Home » Știri » Cine este bărbatul care a căzut în gol 25 de metri de pe un pod al autostrăzii A1. Marius ieșise din mașină să ajute un rănit

Cine este bărbatul care a căzut în gol 25 de metri de pe un pod al autostrăzii A1. Marius ieșise din mașină să ajute un rănit

Cine este bărbatul care a căzut în gol 25 de metri de pe un pod al autostrăzii A1. Marius ieșise din mașină să ajute un rănit

Cine este bărbatul care a căzut în gol 25 de metri de pe un pod al autostrăzii A1. Marius ieșise din mașină să ajute un rănit. Iată toate detaliile!

Cine este bărbatul care a căzut în gol 25 de metri de pe un pod al autostrăzii A1

Duminică seara, 29 ianuarie, un carambol s-a produs pe Lotul I al Autostrăzii Sibiu – Pitești, unde șase mașini și nouă persoane au fost implicate într-un accident rutier în lanț, în urma căruia un bărbat a murit în mod tragic.

Marius este șoferul care a căzut în gol 25 de metri de pe un pod al autostrăzii A 1, din județul Sibiu, după ce a ieșit din propria mașină pentru a-i ajuta pe șoferii implicați într-un carambol, avea 48 de ani și a lăsat în urma sa multă durere.

Din dorința de a-i ajuta pe cei din jur, din păcate, Marius s-a aflat în imposibilitatea de a se salva pe el din fața unui șofer grăbit, de la volanul unui Mercedes. Filmul tragediei ni-l prezintă pe Marius coborât din propria mașină pentru a iferi ajutor celor răniți în carambol. În momentul în care un șofer grăbit este de neevitat, Marius  s-a ferit din calea sa și a sărit între separatorii de sens, fără să bănuiască că este, de fapt, un pot și că dincolo avea să cadă în gol 25 de metri.

Alături de Mariu se afla un prieten cu care a încercat să ofere ajutor celor implicați în carambol:

„Prietenul meu a luat geaca luminantă să oprim maşinile, să meargă încet. Într-adevăr, a venit TIR-ul, a venit celălalt cu Mercedesul, a depăşit, a acelerat, avea 100 şi ceva la oră. Zic, vezi că ăla intră în noi! Şi a fugit în partea cealaltă. Din momentul în care s-a auzit bubuitura, el a dispărut. Am început să-l strig pe nume. Nimic, nimic!”, a povestit bărbatul, pentru Observatornews.ro.

Marius a lăsat în urma sa multă durere

Marius a lăsat în urma sa multă durere, familia sa fiind șocată de veștile tragice din urma accidentului rutier:

„Când o ființă apropiată nouă pleacă pentru totdeauna, abia atunci ne dăm seamă cu durere în suflet că suntem niște bieți muritori! Dumnezeu sa te aibă în pace unchi și prieten drag drum lin spre cer”, este unul dintre numeroasele mesaje de pe Facebook.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: