Redactia.ro
Home » Știri » Cine este bărbatul care a murit în curtea vilei vrăjitoarei Sidoniei. Detalii venite din partea Poliției

Cine este bărbatul care a murit în curtea vilei vrăjitoarei Sidoniei. Detalii venite din partea Poliției

Un bărbat a murit în curtea vilei Sidonia

Detalii noi au fost dezvăluite de autoritățile locale despre tragicul eveniment care a avut loc în curtea vrăjitoarei Sidonia, imediat după petrecerea ce a marcat eliberarea din arestul preventiv a fiilor ei, frații Marin. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a decedat subit, iar circumstanțele înconjurătoare ale morții sale au fost clarificate printr-un comunicat oficial al Poliției.

Ce s-a întâmplat, de fapt

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 14 mai 2024, când, la ora 10:30, serviciile de urgență au fost alertate cu privire la prezența unei persoane fără semne vitale în incinta proprietății vrăjitoarei Sidonia. Echipele de intervenție, incluzând polițiști din Secția 19 și un echipaj medical, au ajuns rapid la locul indicat. La sosire, aceștia au constatat decesul bărbatului, care, conform raportului preliminar al poliției, ar fi suferit un infarct.

Victima a fost identificată ca fiind un colaborator apropiat al vrăjitoarei Sidonia, ocupându-se în principal de întreținerea gospodăriei. Bărbatul locuia într-o anexă a imobilului și era cunoscut pentru implicarea sa în activitățile zilnice ale casei. Autoritățile au menționat că, în urma examinărilor inițiale, nu există suspiciuni de crimă sau alte circumstanțe medico-legale care să necesite investigații suplimentare, astfel încât cazul a fost preluat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) pentru organizarea funeraliilor.

Comunicatul dat de Poliție

„Astăzi, 14.05.2024, în jurul orei 10:30, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în incinta unui imobil din Sectorul 5, a fost găsită o persoană fără a prezenta semne vitale. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul unui bărbat, în vârstă de 56 de ani. Totodată, s-a luat legătura cu apelantul, care a declarat verbal faptul că persoana decedată este un bărbat care sprijinea la curățenia gospodăriei, fiind lăsat să locuiască în anexa imobilului. De asemenea, la fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști din cadrul Serviciului Omoruri și un medic din cadrul Institutului Național de Medicină Legală, fiind constatat faptul că nu reprezintă caz medico-legal. Trupul neînsuflețit urmează a fi preluat de către D.G.A.S.P.C., în vederea organizării funeraliilor”, a fost comunicatul dat de Poliție.

A consumat mult alcool

Informațiile preliminare indică faptul că bărbatul ar fi consumat o cantitate excesivă de alcool în noaptea de dinainte, în contextul sărbătorii organizate pentru revenirea acasă a fraților Marin. Un martor prezent la fața locului a relatat că, dimineața, când oamenii au încercat să-l trezească pe bărbat, și-au dat seama că acesta nu mai dădea semne de viață. Se presupune că victima se afla într-o comă alcoolică, deși această ipoteză va trebui verificată de autorități în cadrul procedurilor post-mortem.

Ce spun martorii

”S-au pus, au băut mai mult, știți cum sunt oamenii care au o problemă cu băutura, găsește băutură oriunde, au băut mai mult și dimineață când să-l trezim, era mort. A făcut un infarct din câte am înțeles, comă alcoolică, nu-știu-cum, și asta s-a întâmplat. L-au găsit oamenii de aici care au strigat la el să iasă afară, că asta era chestia, el dimineață se trezea să facă curat, să dea cu mătura, ce mai face omul în curte. Din cauza alcoolului”, a declarat un martor, la Antena 3.

Evenimentul tragic a adus o notă de tristețe în comunitate, mai ales că venise la scurt timp după un moment de bucurie pentru familia vrăjitoarei Sidonia. În mod obișnuit, bărbatul se ocupa de curățenia în curte în fiecare dimineață, ceea ce explică de ce a fost găsit în acea locație și de ce a fost strigat de către alte persoane din casă când nu a răspuns inițial.

Această întâmplare nefericită subliniază riscurile asociate consumului excesiv de alcool și impactul profund pe care evenimentele neașteptate le pot avea asupra unei comunități. În timp ce familia și prietenii se pregătesc să își ia rămas bun de la cel decedat, comunitatea înconjurătoare rămâne într-o stare de șoc și tristețe, reflectând asupra fragilității vieții umane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: