Redactia.ro
Home » Sport » Cine este bărbatul misterios din viaţa Simonei Halep. Cei doi au fost surprinşi la Dubai

Cine este bărbatul misterios din viaţa Simonei Halep. Cei doi au fost surprinşi la Dubai

Simona Halep încearcă să uite de problemele cauzate de suspendarea pricinuită de acel test doping pozitiv. Jucătoarea de 31 de ani a plecat la Dubai. Dar nu singură.

Numărul 12 WTA se relaxează, dar nu uită nici de antrenamente.

Simona, însoţită de Fabien Cosmao

Aşadar, sportiva noastră nu a plecat singură în vacanță, ci alături de echipa sa. Dubla campioană de Grand Slam s-a fotografiat alături de cei alături de care colaborează, între care a apărut un nume nou.

Ea a mers în Emirate alături de Fabien Cosmao, preparatorul fizic de la Academia Patrick Mouratoglou, de sparring-partnerul Vasile Antonescu și de Mihai Pal, de la clinica Kinetic Sport & Medicine.

Simona și-a pus fanii pe jar după ce a postat o fotografie alături Cosmao, un bărbat chipeș, cu care fanii Simonei speră ca aceasta să înceapă o relație și să-și refacă viața după divorțul de Toni Iuruc.

„Așa mai vii de acasă!”, „Simona arată grozav! Și nici tipul de lângă ea nu e rău deloc!” sau „E noul ei iubit? Nu cred, dar arată bine!”, au comentat fanii lui Halep la poza cu Fabien Cosmao, crezând că bărbatul este noul iubit al jucătoarei de tenis.

Cine este Fabien Cosmao

Deși fanii Simonei Halep au comentat la imagine crezând că bărbatul misterios care a apărut în fotografia sportivei este noul ei partener („Noul iubit? Așa da!” a fost unul dintre comentarii), acesta este de fapt noul preparator fizic, Fabien Cosmao.

El lucrează la Academia Mouratoglou, acolo unde se antrenează Simona, iar de-a lungul anilor a colaborat și cu Serena Williams.

Absolvent al Universității din Brest, Fabien Cosmao a ajutat-o pe Bianca Andreescu să câștige în 2019 US Open. Astfel, dacă Simona Halep va reveni în tenis, în urma unei eventuale anulări a suspendării pe care o are în prezent, perspectivele par a fi bune alături de Fabien Cosmao.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: