Redactia.ro
Home » Sport » Destinaţia surprinzătoare pe care a ales-o Simona Halep ca să petreacă Sărbătorile. Nimeni n-ar fi crezut că va merge chiar acolo (FOTO)

Destinaţia surprinzătoare pe care a ales-o Simona Halep ca să petreacă Sărbătorile. Nimeni n-ar fi crezut că va merge chiar acolo (FOTO)

Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) a avut Sărbători şi mai fericite decât anul acesta. Ea a primit o suspendare provizorie, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open 2022.

Jucătoarea noastră a plecat într-o vacanţă, dar destinaţia aleasă este surprinzătoare.

Halep a plecat la Londra

Sportiva din România a mers în Anglia. Mai exact, Simona Halep se află în Londra, oraș unde se va judeca cazul său și va afla dacă pedeapsa va fi menținută în cazul său sau va fi ridicată.

Simona Halep a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii din locațiile în care a fost sau de pe străzile Londrei. Locul îi este unul comun, asta pentru că în Londra se va judeca cazul în care a fost implicată, după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat.

Chiar Simona Halep a postat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii din locațiile în care a fost de când se află în Anglia.

Cum va fi judecată Simona

În urmă cu câteva zile, pe internet au apărut imagini emoționante cu Simona Halep. Jucătoarea de tenis a mers la o școală din orașul său natal, acolo unde a cântat colinde alături de micuți.

Revenind la judecata Simonei, potrivit ANAD, în evaluarea gradului de vinovăție al unui sportiv sau al altei persoane, se ține cont de:

  • experiența sa;
  • dacă are statut de persoană protejată;
  • dacă există considerații speciale, cum ar fi o dizabilitate;
  • gradul de risc care ar fi trebuit să fie perceput de sportiv;
  • posibil alternativ – nivelul de precauție și verificare în raport cu gradul de risc.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: